Faketoshi’den Vitalik Buterin ve Peter McCormack'e dava!
Faketoshi’den Vitalik Buterin ve Peter McCormack'e dava!

Craig Wright: “Bitcoin tüm diğer kripto paralardan daha iyi olacak. Bekleyin!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakın zamanlardaki bir konuşmada, Craig Wright, Bitcoin ve Satoshi Nakamoto’nun vizyonuna ulaşma yollarının geleceği hakkında konuştu. Ayrıca, Proof of Work ve Proof of Stake’in nasıl farklı olduğuna da değindi.

 “Kullanıcı tabanı için piyasasnın istikrarlı olması gerekiyor.”

Wright, kapitalizmin gelişmelerin geleceği için önemli olduğunu belirtiyor. Bitcoin ve benzeri kripto paraların, kripto para birimi kullanıcıları arasında bir güvenlik hissi uyandırması için kararlı olması gerektiğini söyledi. Wright’a göre, bir konsept olarak Bitcoin’in önümüzdeki yıllarda aynı olması ya da işlem metaları olarak değerini kaybetmesi gerekiyor.

Ayrıca, bir bütün olarak kripto paraların ve Bitcoin’in, herhangi bir kuralı ihlal etmediğini, aslında yasaların kapsamı altında çalıştığını vurguluyor. Kabul edilen bir ödeme şekli olarak kredibilitesini gerekçe göstererek nChain yetkilisi dijital imzalara da değiniyor ve şunları söylüyor:

Sistem 6,12,15 ayda değişiyorsa kimse kullanamaz. Kullanıcı tabanı artmak zorundaysa, kripto para piyasasının istikrarlı olması gerekiyor. Bitcoin her zaman ekonomi ile ilgili oldu ve saatin ihtiyacı onu iyi bir şekilde uygulamak.

Craig Wright: “Bitcoin’in benimsenmesi en önemli hedef.”

Wright, Bitcoin’in orijinal betik dilinin kurcalanamayacağını söyleyerek konuşmasına devam etti. Wright, Bitcoin’in kullanım durumları açısından diğer tüm kripto paraları nasıl aşacağına odaklandı ve lider kripto para biriminin tüm süreçleri sorunsuz hale getirmeye çalıştığını söyledi. NChain yetkilisi, Bitcoin’in benimsenmesinin en önemli hedef olduğunu ekleyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin