16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?
16 Ekim Ripple (XRP) ve Ontology (ONT) fiyat analizi: Beklenen yön neresi?

Ripple (XRP) kışta bahar yaşıyor: Kripto para ekosistemine yeni bir kurum daha ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere merkezli bir şirket olan Currencies Direct, Ripple’ın teknolojisini kullanarak büyüyen kurum listesine katılan en son üye. Ripple (XRP), Salı günü geç saatlerde 0,30 dolar ile flört ederken, fiyat şu an için savunmasız kalıyor.

Ripple (XRP) ve Currencies Direct ortaklığı

İngiltere merkezli bir döviz bürosu ve uluslararası ödeme sağlayıcısı Currencies Direct Ltd, Ripple’ın teknolojisini kullanmak isteyen bir başka kuruluş. Şirket Ripple’ın xCurrent’ından yararlanan yeni bir gerçek zamanlı sınır ötesi havale koridoru açmaya hazırlanıyorlar.

XCurrent kullanımı bankaların ve finans kurumlarının birbirleriyle mesajlaşmalarına izin verir Bu da gerçek zamanlı olarak ödeme detaylarını teyit eder. Bu teyit süreci, bir işlemi başlatmadan önce gelir, daha sonra yerleştiğinde teslimatı onaylar.

Ripple fiyat grafiği
Ripple fiyat grafiği

XRP fiyatı şu an için savunmasız kalıyor

Currencies Direct CIO, konuya yönelik şunları söylüyor:

Ripple ile yaptığımız ortaklık, uluslararası ödemelerin geleceğini ve teknolojinin müşteri deneyimini büyük ölçüde nasıl geliştirebileceğini gösteriyor. Dünya çapında ve özellikle Hindistan’a devredilen çok büyük miktardaki parayı düşündüğünüzde, müşterilerin yalnızca fonlarının durumunu her aşamada kontrol etme yetisine sahip olma hakkı var.

Yazım sırasında XRP, %1,6 oranında düşüşle 0,303 dolardan işlem görüyor. Kripto para şu anda 12,4 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin