CFTC tarihte ilk kez bir startup borsasına onay verdi!
CFTC, Ethereum hakkında daha fazla bilgi talep ediyor

CFTC, Ethereum’a ilgi duyuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu CFTC, Ethereum teknolojisi ve etrafındaki pazarlar hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor.

Salı günü yayınlanan bir rapora göre CFTC, teknolojinin kullanıldığı pek çok alan ile ilgili bir geri bildirim bekliyor.

CFTC, Ethereum Blockchain’i ile ilgili bilgi topluyor

Bir basın açıklamasında CFTC, alınan yorumlar ve bilgilerin CFTC’nin FinTech inisiyatifi LabCFTC için yararlanılacağı açıklamasında bulundu.

CFTC açıkladı:

Bu bilgiler, CFTC’nin türev piyasaların bütünlüğünü sağlama ve piyasalardaki yasal belirliliği artırarak sistemik riski izleme ve azaltma misyonunu ilerletecek. RFI, Ethereum ve Bitcoin gibi belirli sanal para birimleri ile özel fırsatlar, zorluklar ve riskler arasındaki benzerlikleri ve farklılıkları anlamaya çalışacak.

Belgede, ağın amacına, arkasındaki teknolojiye, yönetişimine, pazarlarına, denetimine ve siber güvenlik ve gözetimine göre ağ ile ilgili 25 farklı soru listeleniyor.

Bu bir dizi soru, Ethereum piyasasının, bunun üzerine inşa edilen bir türev piyasasını nasıl etkileyeceği konusunda ayrıntılı bir bilgi almayı hedefliyor.

“Request for Input” (RFI), regülatörün LabCFTC fintech inisiyatifi aracılığıyla yayınlandı. Bu yayın, hem halkı kripto varlıkları hakkında eğitmek hem de alandaki katılımcıların düzenleyici ile etkileşime girmesi için bir yol olarak hareket etmeye odaklanıyor.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin