10 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP nereye gidiyor? Detaylı görünüm
10 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP nereye gidiyor? Detaylı görünüm

Ripple (XRP) iyi bir yatırım mı? Josh Lin açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın kıdemli yetenek tedarikçilerinden Josh Lin, şirketin ekosistemi büyütme çabaları sürerken XRP fiyatının nasıl bir seyir izleyeceği konusunda büyük bir belirsizlik olduğu görüşünde. Ona göre Ripple (XRP) hem iyi hem de kötü bir yatırım.

Josh Lin: “Ripple iyi çalışıyor ama piyasaya yansıdığından emin değilim.”

Quora üzerinden sorulan bir soruyu yanıtlayan Lin, XRP’nin bir yatırım olarak potansiyelini değerlendirdi. Ripple ekibine ve şirketin XRP’ye getirdiği meşruiyetten emin olduğunu söyleyen Lin, bu hamlelerin kripto para piyasalarını gerçekten etkileyip etkilemeyeceğinden emin olmadığını söyledi.

XRP iyi bir yatırım mı? Hem evet hem de hayır. Ripple, XRP ekosistemine daha fazla fayda ve hacim sağlıyor. Bunun teorik olarak fiyatları yükseltmesi gerekir. Ancak alış/satış fiyatının bunu yansıtıp yansıtmadığı konusunda hiçbir fikrim yok.

Düzenleyici belirsizlikler soru işareti oluşturuyor

Lin ayrıca Ripple’ın kripto para birimini çevreleyen düzenleyici ortamın geleceğinden de emin değil.

SEC’in XRP’yi, Ripple’ın menkul kıymeti olarak yönetip yönetmeyeceğine dair hâlâ bir belirsizlik var. Kripto para sektörü halen yeni olduğu için pek çok düzenleyici belirsizlik söz konusu.

Ripple şu anda yasa dışı bir şekilde XRP sattığı ve ABD menkul kıymetler yasasını ihlal ettiğini iddia eden davalarla karşı karşıya. Ancak Ripple, XRP’nin bağımsız bir varlık olduğunu ve yatırımcıların şirkette hissedar olmadığı için bir menkul kıymet olamayacağını söylüyor.

dailyhodl

Bitcoin fiyatını 64 kat yükselten nadir gösterge yine açığa çıktı!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin