2018 yılında Ripple (XRP) satın almak için top 6 borsa
Ripple CTO’su: “Bitcoin ve Ethereum’daki risk, XRP'ye kıyasla çok büyük.” 

Ripple (XRP) ile 50 milyon doları 3 saniyede transfer ettiler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TechCrunch’ın kurucusu Michael Arrington, Ripple (XRP) tokeninin parayı dünyanın bir ucundan diğerine taşımanın en iyi yolu olduğunu söylüyor.

Ripple (XRP) parayı çok ucuza ve hızlı bir şekilde taşımanın en iyi yolu

Blockinpress ile yaptığı röportajda Arrington, kripto hedge fonu XRP Capital’in neden kendini XRP olarak isimlendirmeyi tercih ettiğini açıkladı:

Yani aslında kendimizi dolar veya başka bir fiat para birimi cinsinden değil, gerçek bir kripto para biriminde isimlendiren ilk hedge fonu olmak istedik. XRP’nin bunun için en iyisi olduğunu biliyoruz. Çünkü Bitcoin’den biraz daha merkezi. Onun aleyhinde konuşanlar var. ABD’de birçok insan ondan hoşlanmıyor. Ancak, parayı çok ucuza ve çok hızlı bir şekilde taşımanız gerekirse, XRP’den daha iyi bir şey yok.

Arrington, başka bir para biriminden daha fazla Bitcoin tutuyor

Arrington, şirketinin ilk anlaşmasının 50 milyon dolarlık bir transfer içerdiğini, bu miktarın yalnızca 3 saniyede gönderildiğini ve 30 cente mal olduğunu söyledi. Arrington bu örnekle XRP’nin geleneksel yollara göre büyük maliyet ve zaman tasarrufu sağladığını belirtiyor. Ayrıca bunun Bitcoin ve Ethereum ile kıyaslanamayacağını da ekliyor.

Hedge fonunun XRP’yi kullanma eğilimine rağmen, şirketin halihazırda tuttuğu birçok farklı kripto para var. Arrington, şirketin şu anda başka bir para biriminden daha fazla Bitcoin tuttuğunu söyledi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin