Mustafa Sandal Coiny isimli kripto para platformunu açtı
Mustafa Sandal Coiny isimli kripto para platformunu açtı

Mustafa Sandal kripto para platformu açıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, ortaklarıyla birlikte Bitcoin ve benzeri kripto paraların alınıp satılabildiği bir platform açıyor. Mustafa Sandal, iflas ettiği şirketini yeniden açarak ticarete Bitcoin ile döndü. Sandal, 2011’de reklamcı Can Korur ile ortak olarak elektronik sigara ticareti yapan bir şirket kurdu. Ne var ki elektronik sigaraların yasaklanması sonucu büyük oranda zarar eden şirket 2015’de kapatıldı.

Mustafa Sandal Coiny isimli kripto para platformunu açtı

Sandal, ilk deneyimi başarısızlıkla sonuçlansa da ticaretten vazgeçmeyerek Alpay Alptekin, Alper Aydın ve Yalçın Sisa ile birlikte şirketi yeniden açtı. “Girişimcilik ve inovasyon hayatı her gün değiştiriyor. En iyi fikirler hayattan gerçeğe dönüşüyor. İşte bu noktada marka destek olduğu tüm oluşumlara değer katıyor” parolasıyla kurulan şirket, aralarında Bitcoin’in de olduğu kripto paraların alım satımının yapıldığı Coiny ile ailelerin çocuklarına kolay ve güvenli harçlık gönderebilecekleri ve kontrolünü sağlayabilecekleri, gençlerin finansal okur yazarlıkla ilgili ilk deneyimlerini edinecekleri ve paralarının sorumluluklarını alabilecekleri bir harçlık yönetim sistemi ve ön ödemeli kart olan Manibux’un da aralarında olduğu 8 farklı alanda faaliyet gösteriyor.

Sandal’ın girişimi olan Coiny, cep telefonuna yüklenen uygulamayla kimlik bilgilerinizi onayladıktan sonra hızlı bir şekilde kripto para alıp satmanıza imkan veriyor.

Bitcoin ödüllü yarışma programı yapılamadı

Sandal, Aralık ayında katıldığı Ankara Marka Festivali’ndeki konuşması sırasında “Ver Gazı” adlı bir yarışma programı yapacağını, ödül olarak da 100 bin TL değerinde Bitcoin vereceğini duyurdu. Ancak program yapılamadı.

Haberturk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin