Ripple (XRP) için Pandora'nın kutusu açıldı: Xpring geliyor!
Ripple (XRP) için Pandora'nın kutusu açıldı: Xpring geliyor!

Ripple (XRP) için Pandora’nın kutusu açıldı: Xpring geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün, Ripple bir başka büyük duyuruyu ile geliyor. Ripple’ın, XRP’ye çok iyi değer katacak bir önemli gelişmesini görüyoruz. Şu anda XRP, bir menkul kıymet olduğu yönündeki iddialara dayanan bir mahkeme davasıyla bazı tartışmalar altında ezilmekte. Ama artık Ripple (XRP) için harika bir gelişme olan Xpring var.

Xpring, XRP’yi kullanmaya teşvik edecek

Ripple’ın yeni bir projesi, “Xpring” (bahar olarak telaffuz edilir), XRP ve Ripple Blockchain’in arkasındaki hizmetlere ve XRP’yi kullanmaya teşvik edecek yeni girişimlere yatırım yapmayı hedefliyor. Ripple, Xpring’in nasıl çalıştığını detaylandıran tam bir basın bültenini yayınladı. Ripple konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

“Bugün Xpring’i duyuruyoruz. Xpring, Ripple tarafından kanıtlanmış girişimciler tarafından işletilen şirketlere ve projelere yatırım yapacak, inkübe edecek, satın alacak ve verecek olan yeni bir girişim. Her girişimci XRP’yi ve XRP’nin arkasındaki açık kaynaklı, merkezi olmayan teknolojiyi kullanan XRP’yi, müşterilerinin sorunlarını dönüştürücü bir şekilde çözmek için kullanacak. ”

Xpring, yeni girişimcilerin Ripple’ın hizmetlerinden faydalanmasını sağlayacak

Ripple, finansal kuruluşların küresel ödemelerden sürtünmeyi kaldırmasına yardımcı olmak için XRP’yi kullanmaya devam edeceklerini belirterek açıklamalarına şunları ekledi:

“Bununla birlikte, XRP ve XRP Ledger’in özellikleri -üstün hız, ölçeklenebilirlik ve istikrar- kimlik, ticari finansman, oyun ve sanal ürünler, provenance, gayrimenkul, sigorta, dijital medya ve diğer birçok alandaki sorunları çözmek isteyen girişimciler için mükemmel. Xpring’in girişimcileri ve şirketleri, XRP’yi diğerlerine benzer yöntemler için kullanacak.”

Xpring, yeni girişimcilerin Ripple’ın hizmetlerinden faydalanabilmeleri için tasarlandı.

Ripple (XRP) için bu durum ne anlama geliyor?

Xpring, XRP’nin hareketlerini teşvik ettiği için, XRP’yi kullanmaya başlayacak. Bu da, bir ürün veya satış malına sahip olan işletmeler için, bir ödeme yöntemi veya müşteri ödeme yöntemi olarak kullanılmasını sağlayacak. Kısacası bu, Ripple Blockchain’deki aktiviteyi arttıracak.

Her şeyden önce, Xpring yeni ve gelişmekte olan birçok şirkete yeni bir fikir ve teknoloji getirerek yeni teknolojiyi geliştiren bir endüstriye blok zincirleme teknolojisi sunmayı vaat ediyor. Bu gerçekten Ripple portföyüne büyük bir katkı sağlıyor ve xVia, xCurrent, xRapid ve elbette XRP’nin potansiyelini gerçekten de artırmakta. Bu gelişmenin XRP’yi ciddi anlamda olumlu etkilemesi beklenmekte.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin