Ripple (XRP) için en büyük risk düzenleme
Ripple (XRP) için en büyük risk düzenleme

Ripple (XRP) için en büyük risk nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın üst düzey yöneticilerinden biri, karşılaştıkları en büyük riskin düzenleme olduğunu belirtiyor. Ripple (XRP) gibi şirketler bu riski azaltmak için kendi bünyelerinde ekipler kuruyor. Ripple’ın ekibi müşterilerinin düzenlemelerden zarar görmemesi adına önceden önlemler alıyor.

Ripple (XRP) için en büyük risk düzenleme

Ripple’ın ürün başkan yardımcısı Asheesh Birla konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Önümüzdeki iki yılda müşterilerimiz için bu düzenlemelerin sorun olmayacağından emin olmak adına dünyanın dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Geçtiğimiz günlerde SEC, Bitcoin ve Ethereum’un tamamen merkezsiz olduğu için menkul kıymet olmadığını açıkladı. Ancak XRP için böyle bir açıklama henüz yapılmadı. Yatırımcılar, çok büyük miktarda XRP’ye sahip olan Ripple şirketini, XRP’yle güçlü bir şekilde ilişkilendiriyor. Bu nedenle XRP üzerinde yapılacak sıkı düzenlemelerin riskinin Ripple’ı etkileyeceğinden endişe ediyorlar.

“XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını açıkça söylüyorum.”

Ripple CEO’su Garlinghouse ise Ripple ve XRP’nin aynı olmadığını belirterek açıklamalarına şunları ekliyor:

XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını açıkça söylüyorum. XRP, Ripple’dan bağımsız bir şekilde çalışır ve Ripple Labs başarısız olsa bile çalışmaya devam eder. XRP sahipliğimizin bize kontrol sağladığını düşünmüyorum. Suudi Arabistan’ın çok petrolü var. Ama bu onlara petrol kontrolünü vermiyor. Ripple kripto dünyası için yapılan düzenlemelerden etkilenmemek için bir adım ileride çalışıyor.

Cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin