featured

Ripple (XRP) fiyatının uzun vadeli planı: Kripto analisti, önümüzdeki 5 yılda bizi neler beklediğini paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa liderleri olan Bitcoin ve Ethereum’un fiyatları istikrar kazanmaya çalışırken Ripple (XRP), son 7 gün içinde %5’in üzerinde bir artış kaydederek öne çıkmayı başardı. Fiyatın yatay hareket etmeye başlamasıyla istikrar kazanma yolunda olduğu söylenebilir.

Bununla birlikte EGRAG olarak bilinen deneyimli bir analist, XRP’nin geleceği hakkında ciddi bir bakış açısı sundu. Analist, kapsamlı tarihsel verilere dayanarak fiyatın tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşması için en az beş yıla ihtiyacı olduğunu düşünüyor.

Gözde altcoin’in fiyat hareketi pek çok kişiyi heyecanlandırmasa da analist, olağanüstü hızını, verimliliğini ve maliyet etkinliğini kritik faktörler olarak değerlendirdi. Bunların ışığında XRP’nin yaklaşmakta olan finansal devrime öncülük etme potansiyeli olduğunu düşünüyor. Devam eden dijital dönüşümün ortasında EGRAG, Ripple’ın dijital parasal hâkimiyette liderliği ele geçirmeye hazır olduğunu iddia ediyor.

Ripple XRP

Yaklaşan mali krizin büyüklüğü göz önüne alındığında, XRP’nin finans sektörü üzerindeki dönüştürücü etkisi önemli olabilir. Uzlaşma söylentilerinin ortalıkta dolaşması nedeniyle birçok kişi fiyatın piyasada yeni bir yükseliş elde edeceğini ve gelecek yıl yarılanmadan önce 21 dolara yükseleceğini tahmin ediyor.

Ancak EGRAG’ın fiyat analizi bunlardan daha farklı. Çünkü analist, tarihsel verilerin asla yalan söylemeyeceğini düşünüyor.

XRP konsolidasyonu beş yıl sürebilir

Güçlü tarihsel verilerden yola çıkan EGRAG’ın analizi, altcoin’in bazılarının yaklaşmakta olan bir mali kriz olarak öngördüğü duruma giden yıllarda karşılaşabileceği potansiyel senaryolara ışık tutuyor. Ripple’ın fiyat hareketinin önceki döngü süresinin 3,16 katı bir kalıba bağlı göründüğünü öne sürüyor. Bunun sonucunda ise 2014’teki zirveden günümüze kadar 2,632 günlük bir bekleme süresi olduğu öngörüsünü ortaya çıkıyor.

Pratik anlamda XRP yatırımcılarının, değerde önemli bir artış gerçekleşemeden önce uzun bir süre sakin kalmaları gerekiyor. Analistin öngörüsüne göre, gözde altcoin’i uzun bir konsolidasyon aşaması bekliyor.

 

Ayrıca, konsolidasyon süresi ne kadar uzun olursa sonraki kırılmanın da o kadar güçlü ve uzun olacağını da belirtti.

Bu öngörülen ralli için belirli fiyat hedefleri olmasa da EGRAG’ın analizi, gözde altcoin’in fiyatının uzun vadede önemli bir artış gerçekleştireceğini tahmin ediyor.

Fiyat son 24 saatte %0,71 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,5121 dolar civarında işlem görüyor.

Coinpedia

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin