featured

Shiba Inu (SHIB), balinaların desteği ile grafikleri yeşile boyadı! Yeni haftada yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu’nun fiyatı, dibe ulaşmasının ardından günler sonra toparlanma kaydetmeyi başardı.

İkinci en büyük piyasa değerine sahip olan meme coin Shiba Inu (SHIB), son birkaç gündür hâkim olan düşüş eğiliminden kurtulmayı başardı. Fiyat, 21 Eylül’de kısa vadeli en düşük seviye olan 0,000007195 dolara kadar gerilemişti.

Shiba Inu fiyat analizi

SHIB, CoinMarketCap verilerine göre artan bir satın alma faaliyetine tanık oldu. İşlem hacminde önceki 24 saate göre neredeyse %80’lik bir iyileşme oldu ve bunun sonucunda fiyat %3,6 oranında bir artış kaydederek 0,00000757 dolar seviyesine yükseldi.

Analistlere göre bu mevcut fiyat, Shiba Inu’nun 100 EMA çizgisinin çok üzerinde bulunuyor. Bu da önceki düşüş eğiliminin kırıldığı anlamına geliyor.

Blockchain takip ve analiz platformu Whale Alert’e göre, Shiba Inu’nun artan ticaret hacimleri öncelikle önemli balina faaliyeti sayesinde elde edildi.

22 Eylül’de Whale Alert, yaklaşık 33,38 milyon dolar değerindeki 4,6 trilyon adet SHIB token’ının Amsterdam merkezli kripto borsası Bitvavo’ya ait bir cüzdandan bilinmeyen bir cüzdana taşındığını bildirmişti.

Shiba Inu SHIB

Ayrıca Coinglass’tan gelen veriler, meme coin’in short poziyonlarındaki tasfiyelerde dikkate değer bir artış olduğunu belirtti. Bu verilere göre 23 Eylül’de toplamda 110,000 dolar değerinde pozisyon tasfiye edildi.

Shiba Inu’nun Layer-2 ağı Shibarium’u çevreleyen heyecana rağmen, meme coin giderek daha fazla düşüş eğilimi gösteriyordu. Volatilite oranının %33,5’te sabit kalması, fiyatın daha stabil devam edebileceğine işaret ediyor. Bu da satıcılar için iyi bir haber olabilir.

crypto.news


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin