Ripple (XRP) fiyatını etkileyen önemli gelişmeler nelerdir?
Ripple (XRP) fiyatını etkileyen önemli gelişmeler nelerdir?

Ripple (XRP) fiyatını etkileyen önemli gelişmeler nelerdir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) hala neden bir doların altında işlem görüyor? Kripto paranın piyasalardaki fiyatını etkileyen yeni bankacılık ortaklıkları neden olmuyor? Ne oluyor? XRP’deki 200 dolarlık yatırımım bana bir Lamborghini alacak mı? Ripple (XRP) fiyatını etkileyen önemli gelişmeler nelerdir?

Ripple (XRP) hala neden bir doların altında işlem görüyor?

Bunlar, sizin ve benim gibi kripto para meraklılarını barındıran çeşitli çevrimiçi topluluklardaki birçok Ripple taraftarı tarafından sorulan sorulardan bazıları.

Ripple’ın değerinin düşmesi 1 Nisan’a kadar ulaşmakta. Bu piyasalarda iyi zamanlara yöneldiğimizde bile Ripple’ın bu engeli aşamadığını göstermekte. Ripple son zamanlarda 1 dolarlık engeli aşmak için önemli bir girişimde bulunmadı ve şu anda %2,86 oranında düşüşle 0,81 dolardan işlem görüyor.

Ripple (XRP) fiyatını etkileyen önemli gelişmeler nelerdir?

İlk olarak, kripto para ve projesi şu anda Ripple’in hiç bitmeyen bir ICO aracılığıyla insanları aldattığını iddia eden bir dava yoluyla saldırıya uğramakta. 3 Mayıs’ta Californiya’nın Delaware eyaletinde Ripple Labs’ı aşağıdakileri yapmakla suçlayan bir sınıf davası açıldı:

  • ABD Menkul Kıymetler Kanunu’nun 5 ve 12 (a) (1) numaralı bölümlerini ihlal eden menkul kıymet ihracatı ve satışı
  • 25110 ve 25503 Californiya Şirketler Yasası’nın ihlali ile kayıt dışı bir teklif ve menkul kıymet satışı
  • ABD Menkul kıymetler Yasası’nın 15. maddesini ihlal etmek
  • California Şirketler Yasası Bölüm 25504’ü ihlal etmek

Ripple bir menkul kıymet olarak sınıflandırılabilir!

Bu dava Ripple’ın aleyhine sonuçlanırsa, Ripple bir menkul kıymet olarak sınıflandırılacak. Bir menkul kıymet, bir tür parasal değer taşıyan değiştirilebilir ve tartışılabilir finansal araçtır. Halka açık bir borsada (hisse senedi üzerinden) bir mülkiyet pozisyonunu, bir hükumet organı veya bir kuruluşla (bir kuruluşun tahvilini temsil ederek) bir alacaklı ilişkisini veya bir opsiyon ile gösterilen mülkiyet haklarını temsil eder.

Bu tanımı ve Ripple’in ana şirketinin hisse senetleriyle halka açık tutulmaması gerçeğini kullanarak dava açılamaz. Bu davadan çıkacak karar, şu anda başka bir kripto para ile ilgili benzer konuda açılacak olan bir dava için dönüm noktası olacak. Belki de bu davayı yöneten yargıç, kripto paralar hakkında verilecek herhangi bir karar için yazılı bir yönetmelik veya yasaya sahip olmadığını fark edecek.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin