Zerocoin ile kendi platformunuzu yaratabilirsiniz.
Zerocoin ile kendi platformunuzu yaratabilirsiniz.

Zerocoin ile 5 dakikada kendi şans oyunları platformunuzu oluşturabilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2017’de yepyeni bir şans oyunları deneyimi sunarak sektöre atılan ZeroEdge, fikirlerini 2018’de tek tek yerine getirmeye başladı. Bunlardan biri de Zerocoin ile kullanıcıların sadece 5 dakikada kendi şans oyunları platformlarını üretmelerine imkan sağlamak.

ZeroEdge şans oyunları modeli, tüm geleneksel çevrimiçi şans oyunlarında bulunan house edge kavramını tamamen kaldırarak geleneksel şans oyunları platformlarına meydan okuyor. Sonuç olarak, geleneksel şans oyunları endüstrisi sarsılıyor, çünkü istismar edilmekten bıkan oyuncular, yenilikçi bir çözüme geçmeye çalışıyorlar.

Zeroedge ile kendi platformunuzu oluşturabilirsiniz.
Zeroedge ile kendi platformunuzu oluşturabilirsiniz.

Geleneksel çevrimiçi şans oyunlarında bulunan house edge nasıl çalışır?

Eğer daha önce çevrimiçi şans oyunları oynadıysanız, çoğunlukla günün sonunda tüm paranızı kaybetmişsinizdir. Bunun tek nedeni şanssızlık değil. Aslında, tüm paranızı platforma bırakmanızı sağlamak için tasarlanan her çevrimiçi şans oyununa yerleştirilmiş bir şey var. Buna house edge deniyor.

Geleneksel bir platformda, her bir online şans oyunu, platformun bir avantajına sahiptir. Yüzdesel ifadeyle gösterilen bu avantaj söz konusu oyuna göre değişir. Öyle ki %1 ila %14 arasında olan bu oran tahmin oyunlarında daha da artar. House edge, siz ne yaparsanız yapın bir şekilde paranın kasada kalması için üretilmiş bir sistemdir.

ZeroEdge’in yaklaşımı

Eğer house edge fikri size adaletsiz geldiyse haklısınız, gerçekten adaletsiz bir uygulama. İdeal bir dünyada her oyuncu eşit kazanma ihtimaline sahip olmalıdır fakat günümüzde kasa, her zaman hile yapar.

İşte bu noktada fotoğrafa dahil olan ZeroEdge, çevrimiçi şans oyunları endüstrisinde devrim yaratan bir yaklaşımla karşımıza çıkıyor; house edge sistemini tüm oyunlardan komple kaldırıyor. Artık her oyuncu adil bir ortamda oyun oynayabilecek.

Zerocoin ile kendi şans oyunları platformunuzu 5 dakikada nasıl oluşturabilirsiniz?

ZeroEdge beyaz etiket çözümleri, geleneksel çevrimiçi şans oyunları endüstrisini doğrudan alacak olan %0 house edge’li çevrimiçi platformlardan oluşan yeni bir ağ oluşturmak için tasarlandı. Bu, artık kendi çevrimiçi platformunuz, ZeroEdge’in halihazırda koyduğu altyapı ve tasarımı kullanarak açabileceğinizi gösterir.

ZEROcoin

Web sitesiTelegramMediumYouTubeTwitterFacebook

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

 ___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin