featured

Ripple (XRP) fiyatında büyük değişim kapıda: Kritik direnç sıradaki harekete yön verecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Ripple (XRP), şu anda 0,85 dolar seviyesinde önemli bir dirençle karşı karşıya. Bu direncin güçlü olması sebebiyle fiyat, uzun süreli bir düzeltme aşamasına girdi.

XRP günlük grafik analizi:

Günlük grafik, satış baskısının arttığını ve 0,8 dolar seviyesinin yakınında kayda değer bir arz olduğunu gösteriyor.

Bu, önceki yükseliş trendini etkili bir şekilde durdurdu ve uzun süreli bir reddedişe sebep oldu. Bu reddin iki farklı sonucu olabilir: İlk ihtimal daha fazla fiyat düşüşüyle ​​birlikte kayıpların artmasıdır. Diğer ihtimal ise daha önce ihlal edilen 0,55 dolar seviyesine doğru bir düzeltme gelmesidir.

XRP

Yine de, XRP şu anda 0,55 dolardaki kritik destek noktasına yaklaşıyor. Bu bölge, daha fazla aşağı hareketi durdurma ve yeniden 0,8 dolar seviyesine doğru bir yükseliş başlatma potansiyeline sahip.

XRP 4 saatlik grafik analizi:

Gözde altcoin’in 4 saatlik grafiği, fiyatın alçalan bir kama modeli içinde konsolide olduğunu gösteriyor. Bu özel model, bir yükseliş devam modeli olarak kabul edilir. Onaylanması durumunda XRP, üst trend çizgisini aşabilir ve bunun ardından kısa bir geri çekilme gelebilir.

Bununla birlikte, takoz modelinin alt sınırıyla hizalandığı için çok önemli bir rol üstlenen 0,55 dolar seviyesinin etrafında kritik bir destek bölgesi var.

0,55 dolar seviyesinin fiyat için destek sağlamayı başarması durumunda, yatırımcılar takozun üst trend çizgisini kırmak amacıyla başka bir yükseliş dalgası başlatabilir.

Öte yandan, eğer satıcılar fiyatı bu kritik seviyenin altına başarılı bir şekilde çekerse, kademeli bir düşüş gelebilir. Bu durumda piyasadaki volatilite artacaktır.

Her iki senaryoda da fiyat hareketleri yakından takip edilmelidir. Çünkü bu destek ve direnç seviyeleri arasındaki etkileşim muhtemelen XRP fiyatının yakın gelecekteki yörüngesini belirleyecektir.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin