Bankacılık devinden önemli Ripple (XRP) duyurusu geldi
Dünyanın en büyük bankalarından birinden önemli Ripple hamlesi geldi!

Ripple (XRP) fiyatı düşüş eğilimini sürdürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) fiyatı, geçtiğimiz haftadan beri hakim olan yoğun düşüş eğilimini sürdürüyor ve geçen hafta %20,24’lük bir düşüş gösterdi. Kripto para son 24 saatte %8,37’lik bir değer kaybı yaşıyor.

Ripple (XRP) fiyatı yükseliş eğilimi ile başladı ama sürdüremedi

Kripto para haftanın başında 0,60 dolarlık yüksek bir fiyatla başladığından beri kazanımlarının silinmeye başladığı görülüyor. 1 Ekim’den kısa bir süre sonra XRP, 0,56 dolarlık seviyeden sonra bir düşüş gördü. Aynı gün fiyat 0,59 dolara kadar yükseldi ve sonra 0,55 dolara düştü. 3 Ekim’de XRP, 0,59 dolar seviyesine yükseldi ve önümüzdeki birkaç gün içinde 0,52 dolara doğru yavaş bir düşüş kaydetti.

Daha sonra kripto para, haftanın ikinci yarısında 0,52 dolara doğru kısa bir yürüyüş yapana kadar yavaş bir düşüş gösterdi. Daha sonra dün 0,52 dolar seviyesinde sabit kaldı. Kripto para 0,51 dolardan önceki fiyatından 0,47 dolara kadar düştü. Bugün ise 0,47 dolar seviyesinden işlem görerek düşmeye devam ediyor.

Ripple’ın kârının önemli bir bölümü silindi

Kripto paranın aylık grafiği yeşil olmasına rağmen, kârının önemli bir bölümü silindi. Bununla birlikte, geçen ay 0,29 dolardan para kazanan XRP HODLers, fiyatta yüzde 62’lik bir artış görüyor. Grafikler incelendiğinde, kripto para için 0,61 ve 0,69 dolar seviyelerinde önemli dirençlerin olduğunu görülüyor. Destek seviyelerinin ise 0,452 dolar, 0,442 dolar ve 0,324 dolar olduğu söylenebilir.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin