Yüksek kazançlı milenyum kuşağı, kripto para birimi yatırımına yöneliyor
Yüksek kazançlı milenyum kuşağı, kripto para birimi yatırımına yöneliyor

Yüksek kazançlı milenyum kuşağı, kripto para birimi yatırımına yöneliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasaların ne söylediği ya da eğilimler ne olursa olsun, kripto para birimleri popüler inanç ve kültür üzerinde etkili olmaya başladı. Piyasadaki düşüş eğilimi tüm manşetlere dokunmaya devam ederken kripto paraları çevreleyen genel merak ve iyimserlik duygusu daha fazla ivme toplamaya devam ediyor. Blockchain tabanlı firma Clovr tarafından ortaya atılan yeni bir araştırmaya göre, yüksek kazançlı milenyum kuşağı, kripto para yatırımlarına daha yatkın.

18-80 ya aralığındaki milenyum kuşağı, kripto yatırımına önem veriyor

Araştırma, 18-80 yaş aralığındaki Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 1.000’den fazla kişi ile yapıldı.

Ankete göre, Amerikalıların yüzde 75’inden fazlası kripto-dolarlara aşina olduklarını düşünüyor. Ankete katılanların yaklaşık yüzde 40’ı, “Tanıdığım insanlar buna yatırım yapıyor.” diye belirtiyor.

Erkekler yatırımcılar, kadınların önünde

Araştırma ayrıca erkeklerin, kriptolara yatırım yapan kadınların neredeyse iki katı olduğunu vurguluyor. Yıllık geliri 75.000 dolar altında olmayan bireylerin yüzde 47’si dijital varlıklara yatırım yaparken 25.000 dolardan düşük olanların dörtte birinden az bir kısmı kriptoya önemli ölçüde yatırım yapabileceklerini söyledi.

U.S. Bureau of Labor Statistics tarafından alınan verilere göre, 2018 yılının ikinci çeyreğinde 25-34 yaş arası bir erkek için haftalık kazanç 857 dolar veya yılda 44.000 doları olarak belirtildi. Kriptonun halka açılması konusunda ise anket katılımcılarının yüzde 62’si, kripto para birimleri hakkında tartışmaya devam edebildiklerini söyledi.

Anket ayrıca, kripto para birimlerinin artan popülaritesine de işaret ediyor. Ankete katılanların yaklaşık %80’i, bu yeni yatırımın, risk almak ve geleneksel hisse senetlerinden daha fazla para kazanmak için olumlu bir yol olacağını kabul ediyor.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin