Önümüzdeki hafta, Bitcoin ve altcoin’ler için kritik hafta! İşte detaylar...
Önümüzdeki hafta, Bitcoin ve altcoin’ler için kritik hafta! İşte detaylar...

Ripple (XRP) fiyatı düşecek mi yoksa yükselecek mi? Cevabı bu fiyat tahminlerinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para ve dijital varlıkların dünyasında, gelecekteki fiyatın nasıl görüneceğine dair her zaman çelişkili görüşler var. XRP fiyatına gelince, kısa vadeli tahminler ve beklentiler şu anda her platformda paylaşılıyor. Bu nedenle sizler için önemli gördüğümüz üç kısa vadeli Ripple (XRP) fiyat tahminini derledik.

İşte kısa vadeli Ripple (XRP) fiyat tahmini

1- Büyük bir ayı bayrağı

Herhangi bir fiyat grafiğinde teknik analiz yapıldığında, her şeyden önce farklı ve birbiriyle çelişen görüşler olacak. Botje11 tarafından paylaşılan grafikte büyük bir ayı bayrağı görünüyor. Bu nedenle XRP kolayca önümüzdeki günlerde dalgalanabilir. Bu grafik beklendiği gibi ortaya çıkarsa, XRP fiyatının yükselmesi için 0,35 dolar seviyesi çok önemli olacak. Bir de XRP’nin son zamanlarda bol miktarda yan etki gördüğü akılda tutulmalı. Ancak bu durum da aşağı yönlü bir görünümü garanti etmiyor.

2- Ortaya çıkması zor olan bir boğa görünümü

Geçtiğimiz birkaç ay içinde, XRP ile ilişkili çok fazla pozitif momentum olmadı. Bu varlık, çok fazla sorun olmaksızın değerini korumasına rağmen, düşüş eğiliminin uzun sürecek olması, şu anda hiç kimsenin istediği şey değil. Abubakaraziz333’e göre, şimdi XRP ile yola devam etmek için iyi bir zaman olacak, çünkü geçen hafta düşük seviyeler kaydedildi.

Bu grafikteki yorumlar çok iyi olmasa da orijinal hat kesinlikle doğru kutuların çoğunu kontrol ediyor gibi görünüyor. Son dönemdeki XRP fiyat ivmesi, bu grafiği tamamen geçersiz kılabilirse de fiyat son zamanlarda daha düşük seviyelere ulaştığını doğruladı. Ancak önümüzdeki günlerde XRP’nin 0,47 dolara dönme ihtimali var. Ama bu ortaya çıkması zor olan bir boğa görünümü.

3- Ayı elmas deseni

Trader’ların çoğu zaman fiyat grafiğindeki bir elmas desenini vurgulayan hiçbir şeyi olmaz. Bu şekil, şu anda XRP fiyat tablosunda kesinlikle görünür olsa da bunun otomatik olarak daha fazla düşüş baskısına yol açıp açmayacağı belli değil. Yaghouti’ye göre, XRP fiyatı önümüzdeki günlerde düşecek. Ayrıca bunun gerçekleşmesi beklenen daha fazla düşüş baskısının başlangıcı olması bekleniyor.

Bu özel fiyat tahmini gelecekteki XRP değeriyle ilgili bazı ilginç yönleri vurguluyor. Varlığın kendisi için %3’lük bir düşüş öngörülüyor. Tüm bunlar, her şeyden önce gerçek düşüş eğilimi ya da yükseliş hareketlerinden ziyade daha fazla fiyat istikrarına işaret ediyor. Bu istikrar, en azından bu dijital varlık için 2018 yılının son bir ayını farklı kılabilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin