Fast Food devi KFC artık Dash kabul ediyor
Fast Food devi KFC artık Dash kabul ediyor

Fast Food devi KFC, artık Dash’ı kabul ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Venezuela’daki fast food devi KFC restoranları önümüzdeki hafta Dash’ta ödemeleri kabul etmeye başlayacak ve vatandaşların dijital para birimini kullanmaları için başka bir fırsat oluşturacak.

Fast Food devi KFC artık Dash kabul ediyor

Ödemeler, başlangıçta ülkenin her yerine ayrılmadan önce, Venezuela’nın başkenti Caracas’ın Chacao Belediyesi’nde bir KFC’de kabul edilecek. Dash Text’in kurucu ortağı Alejandro Echeverría, ortaklığı üç ay boyunca KFC ile birlikte çalışarak yaptığını anlatıyor ve şunları söylüyor:

KFC’nin Venezuela’da Dash ödemelerini kabul etmesi gibi küresel olarak tanınan bir markaya sahip olmak, kripto para birimi için büyük bir başarı ve Dash’ın yalnızca kullanıcı perspektifinden değil, aynı zamanda işletmeler tarafından da benimsendiğini gösteriyor.

Dash KFC’yi, Venezuela’daki Metro, Papa John’s Pizza ve ülkenin en büyük mağazalarından biri olan Traki dahil olmak üzere Dash’ı kabul eden diğer şirketlerin büyüyen listesine katıyor.

Venezuela’da Dash zirveye yükseldi

Hükumet yıllarca süren hiperenflasyonun yol açtığı ekonomik kargaşa ile boğuşurken kripto para birimleri ülke genelindeki yükselişini sürdürüyor. Bunlar arasında, Dash zirveye yükseldi. Aslında DiscoverDash’a göre, Venezuela’da Dash’ı kabul eden 2.445 işletme var.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin