featured

Ripple (XRP) fiyatı kritik direnci aşma savaşı veriyor: Web 3.0 dünyasındaki Launchpad XYZ ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Ripple (XRP), küçük bir geri çekilme riski ile karşı karşıya. 0,62 dolar seviyesindeki artan arz baskısı, fiyatta bir düzeltme gerçekleşebileceğine işaret ediyor.

XRP fiyatı, 19 Ekim’in en düşük seviyesi olan 0,477 dolardan başlayan toparlanma ile kayda değer bir yükseliş yaşadı. Altcoin, iki hafta içinde %31,3 oranında bir artış kaydetti ve bu hareketin sonucunda 0,62 dolara kadar yükseldi. Bu hareket, iki aylık konsolidasyonun sona erdiğinin bir işareti olduğu için ayrıca önemliydi. Sonuç olarak 24 Ekim’de grafikteki üçgen modelinin üst trend çizgisi başarıyla kırıldı. Peki, Kasım ayında XRP bu yükseliş ivmesini sürdürebilecek mi?

XRP

XRP fiyatı, yukarı yönlü hareketine kesintisiz bir şekilde devam edebilmek için 0,6 dolar seviyesini koruması gerekiyor. 0,62 dolardaki genel arz, gözde altcoin’in fiyatında %7’lik bir düzeltme gerçekleşmesini tetikleyebilir. 20 günlük EMA seviyesi, beklenen geri çekilmeye ilk desteği sağlayabilir.

Ripple için gün içi işlem hacmi 1,06 milyar dolardır. Bu da %28 oranında bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Her gün gelişen ve büyüyen kripto dünyasında, zamanlama çok önemlidir. Doğru zamanlarda doğru hamleler yapmak maksimum kârı elde etmenizi sağlar. Eğer yenilikçi bir portföye sahipseniz, Web 3.0 dünyasına bambaşka bir soluk getiren Launchpad XYZ projesin bir göz atmak isteyebilirsiniz. Şu anda ön satış aşamasına olan Launchpad XYZ, güvenli ekibi ve yüksek potansiyeli ile şimdiden dikkat çekmeye başladı.

Launchpad.XYZ’i Ziyaret Edin

Launchpad XYZ, NFT’ler, oyna-kazan oyunlar ve ICO’lar üzerinde odaklanarak Web 3.0 dünyasını daha erişilebilir hâle getirmeyi hedeflemektedir. Bu proje, yatırımcılara ön satışta $LPX token’larını sadece 0,045 dolardan sunmaktadır. LPX sahibi olmanın sunduğu avantajlar oldukça çekici. Launchpad DEX’te işlem yaparken indirimli işlem ücretlerine sahip olmanın yanı sıra, token’ın kısa sürede büyük bir değer artışı yaşaması bekleniyor. Ön satış fırsatını kaçırmamak büyük bir avantaj olabilir. Ön satış sonrasında LPX token’ları Launchpad DEX’te listelenecek ve kullanıcılara geniş bir yatırım seçeneği sunacak.

XRP yükselişi devam edecek mi?

Piyasa lideri olan Bitcoin’in şu anda 36,000 dolar seviyesini aşma mücadelesi devam ederken XRP fiyatındaki yükseliş bir kesintiye uğradı. Gözde altcoin’in 0,62 dolarda bulunan önemli bir direnç noktası ile karşılaşması sonucunda bir geri çekilme ihtimali doğdu.

Günlük grafiklerde fiyatın bu seviyede uzun reddediliş mumları oluşturması, düşüş yönlü bir geri çekilme olasılığına işaret ediyor. Buna rağmen küçük bir geri çekilme, yükseliş eğiliminin yeniden canlanmasına olanak sağlayabilir ve potansiyel olarak uzun süreli bir yükselişe zemin hazırlayabilir.

Fibonacci seviyelerine göre destek noktaları %23,6 seviyesinde 0,59 dolar, %38,2 seviyesinde 0,56 dolar ve 0,55 dolar seviyelerinde bulunuyor. XRP’nin fiyatı %50 Fib seviyesinin üzerinde kaldığı sürece mevcut yükseliş trendi sağlam kalacaktır.

Dahası, yakın zamanda tamamlanan üçgen modeli, gözde altcoin’in mevcut işlem fiyatı olan 0,605 dolardan yaklaşık %9 oranında bir artış gerçekleştirerek 0,666 dolar seviyesini hedefleyebileceğini gösteriyor.

XRP, ETH ve BTC fiyat performansları

Geçtiğimiz altı ay içinde XRP fiyatı, önde gelen kripto para birimleri Bitcoin ve Ethereum ile karşılaştırıldığında daha yüksek derecede volatilite gösterdi. Bununla birlikte, devam eden toparlanma hem BTC hem de XRP için dikkate değer bir değerlenme dönemine işaret etti. Ancak Ethereum fiyat momentumu biraz daha bastırılmış görünüyor.

XRP

Teknik göstergeler de genel olarak yukarı yönlü hareketi destekliyor. Günlük grafikteki RSI eğimi %60’ın üzerinde kalarak yükseliş momentumun aktif olduğunu gösteriyor. Ayrıca, 50 günlük ve 100 günlük EMA seviyelerinin yükseliş eğilimi, uzun bir ralli için ek güven sağlıyor.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin