Teknik göstergelerle Ripple (XRP), fiyat teknik analizi
Teknik göstergelerle Ripple (XRP), fiyat teknik analizi

Ripple (XRP), fiyat teknik analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ripple (XRP), yükseliş momentumunu kazandı ve ABD dolarına karşı 0,877 dolar seviyesinden işlem görüyor.
  • XRP/USD çiftinin saatlik grafiğinde 0,8800 dolardan dirençle şekillenen küçük bir bağlantı düşüş trendi var.
  • Parite birkaç noktayı düzeltebilir. Ancak yakın vadede 0,8000 dolar seviyesinin üzerin desteklenmeye devam edecek.

XRP, ABD doları ve Bitcoin karşısında bir yükseliş bölgesinde işlem görüyor. XRP/USD paritesi kısa vadede azalabilir. Ancak 0,8000 dolar civarında düşüşle satın alınabilir.

Ripple (XRP) fiyat desteği

ABD doları karşısında Ripple şu an 0,877 dolar seviyesinden işlem görüyor. Satış fiyatı 0,850 ve 0,900 dolar seviyelerini aşarak yeni bir aylık yüksek seviyeden 0,940 işlem görmeye başladı. Daha sonra, küçük bir aşağı yönlü düzeltme başladı ve XRP 0,850 dolar desteğinin altına taşındı. Yatırımcılar düşüşlerin korunduğu 0,808 dolar gibi düşük bir seviyede işlem yaptı. XRP, geçen düşüşünün %50’sini geri kazanarak toparlanma sürecine girdi.

Ancak, yukarı yönlü toparlanma 0,910 dolar seviyesinde korundu. Üstelik son düşüşün %76,4 Fib iyileşme seviyesi, 0,940 ile 0,808 dolar seviyesinde düşük bir engel olarak kaldı. XRP, 0,940 dolarlık son seviyenin üstünde bir kırılma yaşadı ve fiyat düştü. Şu anda, XRP/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,880 dolardan dirençle şekillenen küçük bir bağlantı düşüş trendi var. Parite 0,880 direnç seviyesinin altında olduğu sürece, yakın vadede daha da düzelebilir.

Ripple (XRP), fiyat teknik analizi
Ripple (XRP), fiyat teknik analizi

Grafiğe bakıldığında, fiyatın 0,800 dolar seviyesinin üzerinde iyi bir şekilde desteklendiği görülüyor. Bu nedenle, mevcut düzeltme yakında tamamlanacak ve fiyat yükseliş trendini devam ettirmek için büyük olasılıkla 0,900 dolar seviyesini kıracak.

Teknik göstergelerle Ripple (XRP), fiyat analizi

Saatlik MACD: XRP/USD için MACD şu anda düşüş bölgesinde.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): XRP/USD için RSI şu anda 50 seviyenin oldukça altında.

Büyük destek seviyesi: 0,800 dolar

Büyük direnç seviyesi: 0,880 dolar

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin