Daniel Masters: “Kripto para piyasaları bugün olduğundan çok daha büyük olacak.”
Daniel Masters: “Kripto para piyasaları bugün olduğundan çok daha büyük olacak.”

Daniel Masters: “Kripto paralar finansal bir devrim yaratıyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha önce JPMorgan’un global enerji ticareti masasını yöneten Daniel Masters: “Kripto para birimleri finansal bir devrim yaratıyor.”

Daniel Masters: “Kripto para piyasaları bugün olduğundan çok daha büyük olacak.”

Şu an dijital yatırım bankası Coinshares’in başkanı ve Global Advisors’ta baş yatırım yetkilisi olan Daniel Masters, Bloomberg’e verdiği röportajda dağıtık defter teknolojisinin (DLT) internetin haberlerin demokratikleştirilmesi için yaptığı eşler arası işlemlerin ne şekilde çalıştığını açıkladı. Daniel Masters, açıklamalarına şunları ekledi:

Kripto paralar, bir devrim yapan şeyin merkezinde yer alıyor. Kripto para piyasaları bugün olduğundan çok daha büyük olacak.

Kripto paraların gelecekte de büyük potansiyeli olacak

Bloomberg tarafından fonksiyonel rezerv para sistemindeki “kaçak” sorununa ilişkin olarak, sadece bir banka mevduatının sadece bir kısmının varlıklarla desteklendiği sorusuna Daniel Masters, şöyle cevap veriyor:

Hayır, kripto para birimleri bu kaldıraçta kaçak yaratmıyor, en azından henüz değil. Dijital varlıklar son beş yıl boyunca 2017’nin sonuna kadar yaşadığı bir düzenleyici kum havuzu ortamındalar. 1 milyar dolar ila 10 milyar dolar büyüklüğündeki bir ekosistemin ana finans sistemi kapsamında neredeyse deneysel bir ortam yaratılmaya çalışılıyor. Bankalar, merkez bankaları ve hükumetler artık göz ardı edilemeyeceklerini düşünerek kripto paraları düzenleme yönünde karar alıyor. Artık herkes kripto paraların gelecekte de büyük potansiyelinin olacağını fark etmeye başlıyor.

IMF Başkanı: “Kripto paralar ekonomide hemen tehlike oluşturmayacak.”

IMF Başkanı Christine Lagarde, bugün bir blog yazısında, kripto para birimlerinin ekonomide hemen tehlike oluşturmayacağını belirtti. Daniel Masters, açıklamalarına şöyle devam ediyor:

Toplum, şu ana kripto kazançlarının finansal ekosisteme ne ölçüde katkıda bulunduğuna bakıyor. Günün sonunda kripto kazançları sadece %5 olsa bile, o pazar bugün hala olduğundan daha büyük olacak.

Daniel Masters: “ICO’lar çok aşamalı bir tarama sürecinden geçiyor.”

Daniel Masters, Bitcoin, Ethereum, Zcash ve Monero gibi önde gelen kripto paralarda hem pasif hem de aktif stratejilerle 800 milyon dolardan fazla parayı yönetmekte. Daniel Masters, ICO’lar konusunda da şunları söyledi:

ICO’lar çok aşamalı bir tarama sürecinden geçiyor. Bu sayede bize gelen küçük ICO’ların %3’ünden daha azı bizim filtrelerimizden geçiyor.

Daniel Masters, 2012’den bu yana yani Bitcoin’in 100 dolar olduğu günden bu yana Bitcoin’e yatırım yapmaya devam ediyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin