Popüler Ripple analisti: “XRP satış baskısını durduramazsa keskin düşebilir!”
Popüler Ripple analisti: “XRP satış baskısını durduramazsa keskin düşebilir!”

Ripple (XRP) ekosistemine 200’den fazla kurumu ekleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple yakın zamanda xCurrent 4.0 protokolünü yayınladı. Bununla beraber, Ripple’ın 200’den fazla müşterisi, XRP dijital varlığını kullanan xRapid ödeme sistemini kolayca entegre edebilecek. Bu bilgi 6 Mayıs’ta Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu David Schwartz tarafından yayınlandı.

Ripple xCurrent 4.0 duyurdu

Ripple, müşterilerin xRapid sistemini kullanmasını kolaylaştıracak yeni xCurrent 4.0’ı piyasaya sürdü. Bay Schwartz’a göre, bu yeni yükseltme sadece xRapid desteği eklemekle kalmayacak, aynı zamanda diğer özelliklerin yanı sıra multihop, çok daha kolay bir eşleştirme ve daha iyi bir müşteri entegrasyon süreci de sunacak.

Şu anda, Ripple müşterilerinin çoğu xCurrent ürününü hızlı ve ucuz sınır ötesi finansal işlemler yapmak için kullanıyor. Her ne kadar xCurrent dünyadaki çeşitli şirketler tarafından benimsenmiş olsa da XRP dijital varlığını kullanmaz. Bu yeni yükseltme ile, xRapid servisi xCurrent ile kolayca uyumlu olacak ve firmalar bu dijital varlığı benimsemek için kolay bir sürece sahip olacaklar.

Ripple’ın xRapid’ini kullanacak 200’den fazla müşteri var

XRP kullanmak, şirketlere talep üzerine likidite sağlama imkanı sunar. Yerel bankalarla bağlantısı olmayan, maliyetleri ve işlem zamanlarını artıran bir ülkeye para göndermek isteyen bir müşteri olabilir. XRP ile bu maliyetleri daha da azaltmak ve sınırlar ile finansal koridorlar arasında hızlı işlem yapmak mümkün. Her ne kadar xCurrent 4.0 zaten canlı olsa da Schwartz tüm müşterilerine bunu uygulamak için çalıştıklarını söyledi. XCurrent 4.0’a doğru ilerlemenin süreci sıkıcı ve karmaşık; bu da düzenli bir ağ yükseltmesi yapılmasını zorlaştırır.

Dahası Schwartz, Twitter’da 4.0’a yükseltme işleminin müşteriler için zorunlu olmadığını, sürümlerin karışımının özelliklerin tutarsız bir şekilde çalışmasını sağlayabileceğini söyledi. Aynı zamanda Schwartz, hem IPv4 hem de IPv6’yı yönetmeyen insanlar için acı noktaları olabileceğini söyledi. Gelecekte, yeni şirketler ve firmalar Ripple ağına entegre edilebilir ve ucuz ve düşük maliyetli sınır ötesi ödemeleri yapabilirler.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin