Ripple (XRP) Coinbase ve Coinbase Pro’da ne zaman listelenecek?
Ripple (XRP) Coinbase ve Coinbase Pro’da ne zaman listelenecek?

Ripple (XRP) Coinbase desteğine kavuştu: Borsa XRP’yi saklama platformunda listeliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase, XRP’yi Coinbase Custody’de desteklenen bir varlık olarak resmen ekledi. Geçtiğimiz Ağustos ayında, Coinbase Custody’deki Ürün Lideri Sam McIngvale, şirketin yeni varlıkları platforma eklemek için incelediğini açıkladı. Bu dijital para birimleri arasında XRP vardı. Son olarak Kasım ayında, Ripple (XRP) Coinbase desteğine kavuştu ve Coinbase XRP’yi saklama platformunda listelemeye karar verdi.

Coinbase Custody XRP desteği ekliyor

Coinbase, pazardaki en büyük kripto para platformlarından biri. Amerika Birleşik Devletleri merkezli şirket farklı ürün ve hizmetlere sahip ve bunlardan biri Coinbase Custody. Coinbase Custody, özel olarak bakıma ihtiyaç duyan kurumlar için tasarlanmış bir hizmet. Bu yazının yazıldığı zaman itibariyle, Coinbase Custody tarafından desteklenen varlıklar Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), 0x (ZRX), Basic Attention Token (BAT), OmiseGo (OMG) ve XRP.

Şirket Ağustos ayında, diğer kripto para varlıklarının “yalnızca depolama için” eklenmesini araştıracağını açıkladı. Aynı zamanda, Coinbase bunları mümkün olduğunca hızlı ve güvenli bir şekilde ekleyeceklerini bildirdi. Ana amaç, büyük miktarlarda kripto paraları güvenli bir şekilde saklamak isteyen kurumsal müşteriler için saklama hizmetleri sunmak.

Ripple (XRP) Coinbase ve Coinbase Pro’da ne zaman listelenecek?

Birkaç kripto para ile denemeler yaptığını bildiren şirket şu açıklamayı yaptı:

Keşif sürecinin bir parçası olarak, müşteriler, bu varlıklara destek olmak için mühendislik çalışmaları yaptığımıza dair halka açık API’leri ve diğer işaretleri görebilirler. Bu varlıkların Coinbase Custody’de ne zaman kullanıma sunulacağını veya bunları listelemeyi taahhüt edemesek de müşterilerimize süreç hakkında ve Twitter hesabımızdan neler bekleyebilecekleri konusunda güncellemeler yapacağız.

XRP, Coinbase Custody platformuna eklenmiş olsa da, topluluk hala XRP’nin Coinbase Pro ve Coinbase’de listelenmesini bekliyor. Son yıllarda XRP listeleme olasılığı hakkında birkaç söylenti vardı, fakat sonuç hiç bir zaman alınamadı.

Topluluğun Coinbase listelemesi ile ilgili küçük bir sorunu var

Yine de, topluluğun Coinbase listelemesi ile ilgili küçük bir sorunu var. XRP’yi temsil eden logo, Ripple’ın logosuyla karıştırıldı. Resmi Coinbase Custody sitesi, bu sanal para birimi ile çalışan şirketin logosu ile XRP’yi gösteriyor. Ripple, şirketin adını XRP tokeninden ayırmak için son aylarda çalışıyor. Bu, Ripple ve XRP topluluğunun istemediği bir şey.

Ripple ağın merkezi olmadığını göstermek için kendisini kripto paradan ayırmak istiyor. XRP şu anda 0,47 dolar civarında işlem görüyor ve 19,17 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. Birkaç gün önce XRP, Ethereum’un (ETH) yerini alarak piyasadaki ikinci en değerli sanal para birimi olarak konumlandı.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin