Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”
Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”

Ripple (XRP) bir borsaya daha baz çifti olarak eklendi: Sıradaki Binance mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Coss.io, Ripple (XRP) fiyatında büyük bir artışa neden oldu ve dijital varlığı bir baz çifti olarak listeledi.

Ripple (XRP), Coss.io Borsası’nda listelendi

Singapur merkezli borsa, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tether, NEO, Dash, OmiseGo, Ark, Gemini Dollar, TrueUSD ve USD Coin ile XRP’yi eşleştirdi. Ripple ve XRP topluluğu, XRP’nin tüm kripto para borsalarına baz çifti olarak eklenmesi için, özellikle de Binance’yi zorluyor. Borsa altcoinleri Bitcoin’in fiyat dalgalanmalarından daha fazla koruyacağı ve trader’ların XRP’yi borsalar arasındaki değeri hareket ettirmek için kullanabilecekleri bir yol sunacağını savunuyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, yakın bir zamanda topluluğun isteğiyle ilgili bir tweet attı ve Ripple’ın XRP’sinin lider kripto para birimi borsasına baz çifti olarak eklenmesi konusunda kendisini ikna etmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca XRP’nin güçlü bir varlık olduğunu da vurguluyor. Tweet, Zhao’nun resmi Twitter hesabından gönderildi ve 7.600 beğeni ve 3.126 retweet aldı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin