2018 yılında Ripple (XRP) satın almak için top 6 borsa
Ripple CTO’su: “Bitcoin ve Ethereum’daki risk, XRP'ye kıyasla çok büyük.” 

Ripple (XRP) artık üç kıtada da satın alınabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası için zor zamanların yaşandığı günlerde bile, Ripple (XRP) benimsenme konusunda önde olmaya devam ediyor.

Ripple (XRP) Netcoins’de listeleniyor!

Perakende mağazaları için sanal bir ATM sağlayıcısı olan Netcoins, Ripple’ın 3 kıtada satın alınmasını sağlayacak bir gelişmeye imza atıyor ve Ripple’ı listeliyor. Kanada, Avustralya ve Avrupa’daki müşteriler artık XRP’yi, Netcoins tarafından servis edilen 21.000’den fazla perakende satış noktasından satın alabilir ve bu sayede her zaman dijital para birimi ile işlem yapılabilir.

Netcoins, aracı kurumlar aracılığı ile kitlesel tüketici ve yatırımcıya ulaşılabilen kripto para birimini satın almayı ve satmayı amaçlayan bir yazılım geliştirme şirketi.

Bu haber Ripple için tek iyi haber değil

Bir basın açıklamasında Netcoins CEO’su Mark Binns konuya yönelik şunları söyledi:

Daha fazla kripto para ekleyerek, müşterilerimize satın almak için daha fazla seçenek ve satıcılarımız için ise komisyon kazanmanın daha fazla yolunu sunuyoruz. Ripple, portföyümüzdeki en iyi 3 kripto arasına girdi ve platformumuzu daha çekici hale getirdi. Mühendislik ekibimiz mükemmel bir şekilde çalışıyor. Litecoin’den bir iş günü sonra Ripple’ı ekliyor.

Bu haber Ripple için tek iyi haber değil. Geçtiğimiz hafta Bittrex, kripto para için USD eşleştirmesini açıkladı ve Filipinler merkezli kripto ödeme platformu Coins.ph’e Ripple’ı platformuna entegre etti. Bu pozitif haberlerin arkası gelecek mi hep birlikte göreceğiz…

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin