O3 Labs, Neo tabanlı cüzdanlarının yeni sürümünü yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

13 Ağustos’ta O3 Labs, mevcut O3 cüzdanının yeni bir sürümü olan O3 V2’nin lansmanını duyurdu. Şirket, cüzdanın yeni versiyonunun özelliklerle dolu olduğunu ve kullanıcıların taleplerine cevap verdiğini belirtti. O3, NEO ağ cüzdanına dayanan ilk mobil cüzdan ve yeni sürüm hem Android hem de iOS kullanıcıları için piyasaya sürüldü.

Yeni sürüm, güçlü özellikler

O3 Labs’e göre yeni versiyondaki en çok göze çarpan özelliği, kullanıcıların Switcheo değişiminde doğrudan ticaret yapabilmelerini sağlaması. Bu yeni özellik birkaç hafta önce meydana gelen NEO ve Switcheo Exchange arasındaki ortaklıktan kaynaklı.

NEO temelli bir kripto para birimi değişimi olan Switcheo’nun, para birimi değiştirme platformlarıyla kullanmak için Ledger cihazlarını entegre ettiği açıklandı. Bu donanım cüzdanı entegrasyonu, Switcheo’nun adapte olması için en çok talep edilen özelliklerden biriydi.

O3 cüzdanı, kullanıcılara V2 versiyonunda şunları sunuyor:

  • Doğrudan cüzdandan alım-satım yapılabilmesi
  • Pazar yeri güncellemesi
  • Yeni maskotuyla beraber yeni bir arayüz
  • Yeni bir dApps tarayıcısı tanıtımı

O3 Labs ile NEO ortaklığı, kullanıcıların “cüzdandan doğrudan” işlem yapmalarına izin verdi. Şirket, ticari deneyimin daha büyük bir kullanıcı tabanına erişebilesi için daha sorunsuz ve etkileşimi yüksek hale getirdiğini belirtti. Pazar yerini ziyaret edip Switcheo’da bulunan ‘ticaret’ düğmesine basıp giriş yaptığınızda O3 cüzdanınız ile bağlantı kuruyor.

Cüzdandaki yeni pazar yeri özelliği, kullanıcıların kripto para birimleri ve listelemeler hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağlıyor. O3 Labs, pazar yerinin daha önceden de uygulamada bulunduğunu fakat piyasaya erken çıkarttıkları için yeterince iyi kullanılamadığını, şimdi tam kapasitesi ile yayınlandığını açıkladı.

O3 Labs gelecekte yeni uygulamalar da eklemeyi hedefliyor

Üçüncü parti uygulamalarla ticaretin daha güvenli hale gelmesini hedefliyor O3. Ayriyeten yakın zamanda platforma yeni uygulamalar da ekleneceğini belirtiyorlar. Geleceği daha da güçlenecek gibi duruyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebooksayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin