XRP boğalarına yaklaşıyor, 20 günlük MA geçildi ve daha ileri hareketler bekleniyor
XRP boğalarına yaklaşıyor, 20 günlük MA geçildi ve daha ileri hareketler bekleniyor

Uzman görüşü: Ripple (XRP) bu 3 yeni ortakla şahlanacak!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple’ın XRP destekli xRapid’i, nihayet 3 dev kripto para şirketinden büyük bir kabul görüyor olabilir: Kripto para varlık ticareti platformu eToro, dünyanın en popüler kripto para borsası Binance ve Japon finans devi SBI Holdings’in bağlı kuruluşu olan SBI Sanal Para Birimleri Borsası.

eToro Ripple (XRP) ile ortaklık kurmak istiyor

xRapid, istek üzerine likidite ve gerçek zamanlı ödemeler sunmak ve aynı zamanda maliyetleri önemli ölçüde azaltmak için dijital token XRP’yi kullanan XRP destekli ödeme çözümüdür. Bankalar ve kripto borsaları dahil olmak üzere finansal kuruluşlar için XRP’nin ödemeler ve işlemlerin yerine getirilmesinde hız ve verimliliği sağlamak için yasal olarak uyumlu bir yol olarak tasarlandı. Temel olarak ürün, XRP’nin işlem aracı olarak kullanılmasını ve işlemin alınmasından sonra fiat para birimine dönüştürülmesini sağlar. Ripple yakın zamanda kripto para borsalarında Bittrex, Coins.ph, Bitso ve Bitstamp ile ortak oldu.

eToro Genel Müdürü Yoni Assia, Twitter aracılığıyla şirketin xRapid hakkında bir şeyler öğrendiğini ve bunun yakında uygulanabileceğini ima ettiğini doğruladı. Aslında, Assia geçtiğimiz günlerde işlemleri yapmak için XRP’yi kullanma hakkında bilgi edinmek adına Ripple’ın merkezini ziyaret etti. xRapid hakkında bilgi edinmek için Ripple’ın genel merkezini ziyaret etmenin yanı sıra Assai, yeni bir ortaklık hakkında görüşmek üzere Paris Fintech Forumu’nda Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ile de bir araya geldi.

Binance ve SBI Holdings’de Ripple (XRP) ekosistemine katılacak

eToro’nun CEO’su, Ripple’ın ödemelerin çözümü için xRapid ödeme teknolojisi ile ilgilenmesine ek olarak, Binance CEO’su Changpeng Zhao, aynı sebepten dolayı Ripple ile ortaklık yapmakla ilgilendiğini itiraf etti. Daha önce  bildirildiği üzere, CZ ödemelerde xRapid’i kullanmak için Ripple ile ortak olmak istediğini belirtti.

Ripple’ın xRapid ödeme çözümünü benimseyecek olan üçüncü kripto ile ilgili işletme, Japon finans devi SBI Holdings’in kripto alt kuruluşu olan SBI Sanal Para Birimleri’dir. SBI Holdings, zaten bir Ripple ortağı ve Ripple’ın xRapid ödeme ürününün büyük bir savunucusu. Bu nedenle, SBI Sanal Para Birimi platformunun fiat döviz mevduatı ve para çekme işlemleri için xRapid’i desteklemesi muhtemel.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir