EOS, Weiss Ratings tarafından yaralandı, kan kaybı devam ediyor
EOS, Weiss Ratings tarafından yaralandı, kan kaybı devam ediyor

EOS fiyat tahmini: EOS, 2019 sonuna kadar yüzde 265 artabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS dapp sahiplenme yarışında “Ethereum katili” olması amaçlanan bir Blockchain projesidir. Blockchain, dapp’ların dikey ve yatay ölçeklenmesini sağlayan bir işletim sistemi olarak tanımlanmıştır. EOS Blockchain, token sahiplerinin ağın hakemi haline gelen blok üreticilerini seçmek için oy kullanmasına izin veren bir DPoS fikir birliği mekanizması kullanır.

EOS, token teklifinin sona ermesiyle 4 milyar doların üzerine başarılı bir ICO gerçekleştirdi. Proje bazı yüksek profilli firmalarla ortaklıklar kurdu.

EOS’un bugünkü fiyattan %265 oranında artması için, aşağıdaki tabloda gösterildiği gibi 2019’un sonundan önce 15 dolara ulaşması gerekecek;

EOS Fiyatı için pozitif sürücüler

Ortaklıklar

EOS tarafından açıklanan son ortaklıklardan biri mobil forum uygulaması Tapatalk ile oldu. Uygulama, EOS’un potansiyel erişimini daha da artırabilecek 300 milyondan fazla kullanıcıya sahip. Ortaklık, EOS Blockchain nin destekleyeceği Gold Point Ödül Sistemini kuracak.

Son zamanlarda bir başka ortaklık da birlikte çalışabilirlik odaklı WanChain Blockchain’i ile oldu. WanChain entegrasyonu, EOS Blockchain’ini Ethereum gibi diğer Blockchain’lerle birlikte çalışabilir hale getirecek.

Weiss derecelendirmesi

Weiss Crypto Ratings Agency, kriptokrasi endüstrisindeki en büyük projeler hakkında haftalık ve aylık değerlendirmelerde bulunur. En son derecelendirmelerinde, şirket EOS’a hem Ripple hem de Bitcoin ile birlikte “A” Notu (Teknoloji/Kabul Edilme) verdi. EOS, Ripple’nin ardında ancak Bitcoin’in önünde 2. sırada yer aldı. Ajans, EOS’un “yeni internetin omurgası” olması nedeniyle A Sınıfını hak ettiğini belirtti.

Yaklaşan büyük duyuru

EOS’un kurucusu Dan Larimer, EOS’un doğumundan bu yana en büyük olarak nitelendirdiği büyük bir açıklamanın yolda olduğunu belirtti. Neler olabileceği konusunda çok fazla bilgi verilmedi, ancak anonsun Haziran ayında yapılması bekleniyor.

EOS uzun vadeli fiyat analizi

EOS/USD pazarına göz atalım ve 15 dolar ‘a kadar yükselen kilit direnç alanlarını vurgulayalım.

Yukarıdaki EOS/USD grafiğine baktığımızda, Mart 2019’da, EOS’un EOS işlemcileri için pozitif bir işaret olan kırılma ve 100 günlük hareketli ortalamanın üzerinde kaldığını görüyoruz.

EOS daha yükseğe tırmanabilirse, piyasa 2019 yüksek seviyesindeki 4,48 dolar civarında ilk dirençle karşılaşacak. Bunun üzerinde ek direnç, Ekim 2018’in en yüksek seviyesi olan 6 dolarda yatıyor.

Daha sonra 6,00 doların üstünde bir direnç görmesi beklenirken, düşüş 6,382 ve 5. Fibonacci Retracement seviyelerinde (kırmızı renkle gösterilmiştir) sırasıyla 6,93 ve 8,58 dolar olarak hesaplandı. Bu düşüş, Fibonacci Retracement seviyesi, Haziran 2018’den Aralık 2018’e kadar düşüktü.

10,00 dolar tutacağından 8,58 dolar üzerinde daha fazla direnç beklenebilir. Eğer alıcılar 10,00 doların üzerine tırmanmaya devam ederse, %265 fiyat artışını tamamlamak ve 15 dolarlık bir girişimde bulunmak için daha yüksek direnç gösterirler.

Sonuç

EOS, 2019’un sonundan önce kesinlikle %265 artış potansiyeline sahip. Bu, büyük ölçüde EOS ortaklıkları ile devam eden başarının yanı sıra, Haziran 2019’da bir noktada beklenen “büyük duyuru” ile yapılacak.

Ancak, merkezileşme korkusu Block.one anayasalarında bazı güncellemeler yapana kadar devam edecek. Bu, EOS’un büyümesini 15 dolarda durdurabilir.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin