Ripple (XRP) 2018 yılının en düşük seviyesini gördü!
Ripple (XRP) 2018 yılının en düşük seviyesini gördü!

Ripple (XRP) 2018 yılının en dip seviyesini gördü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple fiyatı Cuma günü 0,43 doların altına düştü. Bu rakamla Ripple (XRP) 2018 yılının en düşük seviyesini görmüş oldu.

Ripple (XRP) 2018 yılının en düşük seviyesini gördü!

Piyasa değeri ile dünyanın en büyük üçüncü kripto para birimi olan Ripple sadece beş gün önce 0,438 dolara kadar düşüp yılın en düşük seviyesini gördü. Ripple dün ise daha da düşerek 0,424 dolar seviyesini gördü. 12 Aralık 2017 tarihinden beri XRP fiyatı 0,42 dolar seviyesine ilk kez bu kadar yaklaşmış oluyor.

Ripple (XRP) fiyat grafiği
Ripple (XRP) fiyat grafiği

Yazım sırasında CoinMarketCap verilerine göre Ripple, %9 oranında artışla 0,46 dolardan işlem görüyor. Ripple yazım sırasında, 18,4 milyar dolarlık piyasa değeriyle 3. sırada yer alıyor. Bu durumda Ripple için en güçlü destek seviyesi 0,19 dolar olarak görülüyor.

Bugün kripto para piyasasında yeşiller açıyor

Ripple’daki fiyat artışına piyasanın bugünkü olumlu seyri sebep oluyor. Dün 5.800 dolar seviyelerinde dolanarak yılın en düşük seviyesini gören Bitcoin büyük bir sıçrama ile 6.400 seviyesinin üzerine çıktı. Bugün kripto para piyasasında yeşiller açıyor. Bitcoin, Ethereum, Ripple ve diğer altkoinler inanılmaz bir sıçrama yaptı. Bitcoin şu anda %8,5 oranında artışla 6.400 dolardan işlem görüyor. Lider kripto paranın piyasa değeri yazım sırasında 109,5 milyar dolar.

Bitcoin fiyat grafiği
Bitcoin fiyat grafiği

Bir sürü grafik analisti Bitcoin’in 5.000 doların altına ineceğini öngörüyordu. Ancak Bitcoin, bugünkü fiyat artışıyla bu yorumların hepsini tersine çevirdi. Bitcoin hacmi de 4,7 milyar dolar seviyesini görerek büyük bir patlama yaşadı. Piyasadaki diğer kripto paralarda artış eğilimiyle işlem görüyor. Alkoinler %10 ila 15 arasında değer kazandı. Top 100’deki kripto paralardan bazıları ise yüzde 20 ila 30 arasında değişen oranlarda yükselişler gösterdi.

Kripto para piyasası hacmi de yükseliyor

Kripto para piyasası hacmi de yükseliyor. Ancak piyasa hacmi, 2017 yılının Kasım ayından bu yana en düşük seviyesi olan 258 milyar dolar seviyelerinde. Bu rakam 830 milyar dolar olan tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 71 oranında aşağıda.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin