10 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP nereye gidiyor? Detaylı görünüm
10 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP nereye gidiyor? Detaylı görünüm

Ripple, xRapid ürününü kullanan şirketler listesine Viamericas’ı ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple geçenlerde RippleNet ve xRapid ürününü vurgulayarak sistemin nasıl çalıştığını anlatan bir yazı yayınladı. Ripple, xRapid ürününü kullanan şirketler listesine bir yenisini ekliyor. Ripple, bu yeni teknolojiyi benimseyen firmaların saflarına katılmış bir uluslararası para transfer şirketi olan Viamericas’ı açıklıyor.

Ripple, xRapid ürününü kullanan şirketler listesine bir yenisini ekliyor

Yazıda RippleNet ve xRapid’in XRP’yi kullanarak nasıl çalıştığı belirtiliyor. Ayrıca bu ürünlerin başarısı “Müşteri Başarısı” başlıklı bölümün altında şu sözlerle anlatılıyor:

Viamericas, Cuallix, IDT, MercuryFX ve diğerleri gibi global ödeme sağlayıcıları, likidite maliyetlerini önemli ölçüde düşürmek ve gerçek zamanlı ödemeleri göndermek için xRapid kullanıyorlar.

Bu, iki taraf arasında resmi bir ortaklığın ilk kabulünü etkili bir şekilde gösteriyor. Viamericas’ın geçmişte Ripple’ın onlara sunabileceği imkanları incelediğini daha önce bildirdik. Şu anda Ripple veya Viamericas ortaklığı konusunda daha fazla bilgi yok. Yine de, Ripple’ın yeni teknolojisini benimseyen daha büyük şirketleri görmek güzel. Bu, önümüzdeki günlerde XRP’nin fiyatını olumlu etkileyecek mi? Bu konuda bilgi sahibi olmak için Kripto Para Haber’i takip edin!

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin