Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?
Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?

Bir Twitter kullanıcısı: “Binance saldırıya uğramamı engellemedi.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Selcoin adındaki bir Twitter kullanıcısı, Binance hesabının saldırıya uğradığını iddia ederek altcoinlerinin satılmasının yanı sıra tüm BTC‘lerinin de çekildiğini söyledi. Kullanıcıya göre borsa, fonlarının güvenliğini sağlamak için yeterince çabalamadı.

Selcoin, hesabında iki faktörlü kimlik doğrulama (2FA) ve telefonunda onay sistemi kullandığını ve ayrıca e-posta hesabının saldırıya uğramadığını söyledi. Twitter kullanıcısı, hackerın, hesabını ihlal ettiği ve tüm fonlarını geri çekmeden önce şifreyi değiştirdiğini iddia etti. Selcoin, Binance’in herhangi bir giriş hakkında kendisine bir e-posta göndermediğini söyledi. Kullanıcı ayrıca, borsanın şüpheli etkinliği tespit etmek için kayda değer bir şey yapmadığını öne sürdü.

Binance konuyu inceledi

Binance CEO’su CZ konuyu inceledi. Selcoin, geri çekilmekte olan fonlar öncesinde, borsa hesabının kilidini açması konusunda ısrar etti ve göndericinin halihazırda erişime sahip olduğu e-posta üzerinden 2FA anahtarını göndermesini istedi. Borsa daha sonra onun 2FA anahtarını değiştirmesini tavsiye etti ancak 48 saatlik zaman diliminde bunu yapamadı ve bu da hesabının tehlikeye girmesine neden oldu.

https://twitter.com/cz_binance/status/1052522425773056000

Kripto topluluğuna göre Binance, kullanıcının hesabını güvence almak için gerekli adımları attı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin