Ripple yeni marka tesciliyle kafaları karıştırdı! Neler değişecek?
Ripple yeni marka tesciliyle kafaları karıştırdı! Neler değişecek?

Ripple web sitesi yenilendi: RippleNet ve ODL ile ilgili önemli bilgiler var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple web sitesi yenilendi. Yeni sitede küresel ödeme ağı RippleNet’in şu anda 55’ten fazla ülkede faaliyette olduğunu ve XRP havalelerinin beş bölgede yapılabildiği açıklandı.

RippleNet 95+ sayıda parite ile büyümesini sürdürüyor

RippleNet, San Francisco merkezli girişimin yeni tasarlanan web sitesine göre artık 95’ten fazla çift sunuyor.

Ripple’ın XRP destekli sınır ötesi ödeme ürünü İsteğe Bağlı Likidite (ODL) ise ABD, Meksika, Avrupa, Filipinler ve Avustralya’da mevcut.

Sitede XRP Ledger da tanıtılıyor

XRP’nin topluluk odaklı kaynağı XRP Ledger, XRPL.org için hazırlanan yeni web sitesinde artık incelenebiliyor.

Web sitesinde yer alan bilgilere göre borsalar ve cüzdan hizmetleri, XRP Ledger üzerinde faaliyet gösteren en yaygın işletmeler olarak karşımıza çıkıyor ancak varlık saklama, ödeme işleme, mikro ödemeler, müzik, oyun, altyapı, güvenlik ve kurumsal ticaret için kullanan firmalar da var.

Ripple “Kredi Hattı” hizmeti başlattı

Ripple’ın tamamen yenilenen web sitesi; American Express, MoneyGram, Santander, SABB ve dünya çapında 40’tan fazla ülkede 300’den fazla finans kurumuyla ortaklıklar sunan Ripple için oldukça yeni ve önemli bir güncelleme.

Ripple, ODL kullanan finansal kurumların ve para hizmeti sağlayıcılarının tek seferlik bir ücret ve kısa bir onay süreci için ödünç alınan XRP’ye kaynak sağlamasına olanak tanıyan yeni “Kredi Hattı” hizmetini de başlattı.

Meksika pezosu ile XRP arasındaki işlemler artıyor

Meksika’da hayli popüler olan ODL sayesinde XRP ile Meksika pezosu (XRP/MXN) arasında işlemler kolaylıkla yapılabiliyor.

Bu yazı yazılırken Meksika borsası Bitso’nun en iyi ticaret çifti konumunda bulunan parite, CoinMarketCap’e göre 24 saatlik hacimde yaklaşık 3 milyon dolar kaydetti.

Bu arada PayPal’ın 2021’den önce Bitcoin desteği vereceğine dair iddialar söz konusu. Ayrıntılar buradaki yazımızda.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin