Tezos ve Dash fiyat analizi: XTZ ve DASH için beklenen yön, teknik görünüm ve önemli seviyeler
Tezos ve Dash fiyat analizi: XTZ ve DASH için beklenen yön, teknik görünüm ve önemli seviyeler

10 Ekim Tezos (XTZ) ve Polkadot (DOT) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tezos ve Polkadot bugün kısa bir fiyat düzeltmesi kaydetti. Ancak bu tür düzeltmelere rağmen, her iki dijital varlık için de fiyatlar dünden bu yana neredeyse %2 arttı.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

10 Ekim Tezos fiyat grafiği
10 Ekim Tezos fiyat grafiği

Ayılar 2,19 dolarlık destek seviyesine doğru satış ivmesini sürdürürken Tezos’un bir miktar aşağı yönlü baskı ile karşılaşması muhtemel. Ancak XTZ, son 24 saat içinde yaklaşık %2,5 oranında değer kazandı.

Göreceli Güç Endeksi’nin 50 nötr bölgesine doğru ilerlediği görüldü. Eğilim devam ederse ayılar fiyatı destek seviyesinin altına itmek için ivme kaydedebilir.

Son 48 saatte görülen %10’luk fiyat artışı, MACD’deki güçlü düşüş işaretleri sebebiyle yakında bir fiyat düzeltmesiyle karşılaşabilir.

Öte yandan Tezos Stable Technologies, DeFi geliştirme hamlelerini hızlandırmak amacıyla kısa süre önce VC firması Draper Gorn Holm ile başarılı bir tohum fonlama turu gerçekleştirdi.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

10 Ekim Polkadot fiyat grafiği
10 Ekim Polkadot fiyat grafiği

Polkadot, 4,316 dolarlık direnç seviyesinde işlem görmekteydi. Sonrasında bunu fiyatta %2,5’lik düşüş izledi. Ancak dijital varlık hâlâ genel kazançlara dikkat çekiyor.

Polkadot, son 3 gündür etkileyici bir yükseliş trendi gösterdi ve son düşüş hareketi bu ivmeyi kıracak kadar güçlü görünmüyor. Boğalar 4,316 dolarlık direnç seviyesinin kontrolünde.

Parabolik SAR nötr, ne güçlü bir yükseliş trendi ne de bir düşüş trendi ima ediyor. Sermaye girişi hâlâ çıkışlardan daha yüksek. Bu da satış baskısının zayıfladığını gösteriyor.

Chaikin Money Flow, yukarı yönlü bir tersine dönüş gösterebilirse boğalar bir kez daha fiyatı direnç seviyesinin üzerine itebilir.

Bu arada IOTA için ekim ayının çok önemli olduğuna dair bazı açıklamalar var. Ayrıntılar için buradaki yazımızı okuyabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin