Dünyaca ünlü analist XRP için bu çılgın seviyeyi işaret etti! “Sıkı tutunun…”
Dünyaca ünlü analist XRP için bu çılgın seviyeyi işaret etti! “Sıkı tutunun…”

Ripple ve Decred fiyat analizi: Yükselişe geçen XRP cephesinde son durum – DCR nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, Elon Musk’tan gücünü aldığı yükseliş heyecanı tükendikten sonra 32.000 – 34.000 dolar aralığına döndü. BTC’nin kısa ömürlü performansının altcoin piyasasının geri kalanı üzerinde nasıl bir etkisi oldu? Birkaç alt BTC’nin liderliğini takip ederken, birkaçı da grafiklerde konsolide olmaya devam etti. Ripple (XRP) ise beklenmedik olaylar sayesinde sert fırladı.

Ripple (XRP) fiyat analizi

Eskiden piyasadaki üçüncü en büyük kripto para birimi olan XRP, son birkaç ayda Tether ve Polkadot’un üstün performansı ile geride kaldı. Aralık ayında Ripple Labs’e karşı SEC tarafından açılan davanın fiyat için negatif olduğu unutulmamalı. XRP, şu anda fiyat grafiklerinde istikrar kazanmış olsa da, Aralık ortasında görülenin çok altında bir seviyede işlem görüyor.

Geride kalan hafta kripto para biriminin kademeli olarak düştüğünü gördü ve XRP neredeyse %9 değer kaybetti. Bununla birlikte, XRP’nin %28 oranında yükselmesinin ardından bu düşüş kesintiye uğradı ve çarpıcı bir şekilde tersine döndü. Dogecoin’e daha önce giren çok miktarda para XRP’ye aktı ve kripto parayı yukarı itti.

Chaikin Money Flow, Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri fiyat mumlarının çok altında olduğu için piyasadaki son yükselişi vurguladı. Chaikin Money Flow keskin bir artış kaydetti. Ancak bu haberin yazıldığı sırada Parabolik SAR’ın hala sıfırın altında olduğu belirtilmeli. XRP’yi grafiklerde daha da yukarı itmek için sermaye girişlerinde iyi bir iyileştirme şart olabilir.

Decred (DCR) fiyat analizi

Şu anda CoinMarketCap’te 50. sırada olan DCR, 800 milyon doların üzerinde bir piyasa değerine sahip. Synthetix gibi, DCR de 2021’in başlangıcından bu yana fiyat listelerinde tırmanıyor. DCR için yükseliş trendi, esasen geçen yılın Kasım ayından bu yana genişlemeyi sürdürüyor.

Bu haberin yazıldığı sırada bazı küçük düzeltmeler görülmesine rağmen, DCR zaten hafta boyunca %31’lik bir artışın sonunda.

Teknik göstergeler söz konusu olduğunda ise MACD hattı yükseliş eğilimi gösterirken, Göreceli Güç Endeksi aşırı satım ve aşırı alım bölgeleri arasında gidip geliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin