Cosmos ve IOTA fiyat analizi: Bitcoin'den ayrışan ikilinin hamleleri dikkat çekiyor! Yükselecekler mi?
Cosmos ve IOTA fiyat analizi: Bitcoin'den ayrışan ikilinin hamleleri dikkat çekiyor! Yükselecekler mi?

Monero fiyat analizi: XMR’ın bundan sonraki durağı neresi olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Monero piyasası, çoğu altcoinde olduğu gibi Bitcoin’in dünkü fiyat hareketlerinden büyük ölçüde etkilenmedi. XMR küçük bir düşüşe rağmen, önemli desteğinin üzerinde kaldı. XMR fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 137,33 dolarl seviyesini koruyor.

1 saatlik Monero (XMR) fiyat grafiği

Yukarıdaki grafik, 29 Ocak’ta kaydedilen keskin yükselişten bu yana Monero fiyatının düştüğünü gösteriyor. Ancak bu eğimli değer 135,65 dolarda destek oluşturdu ve fiyat bunun üzerinde kaldı. Fiyat sıkışırken, piyasa düşük dalgalanma gösteriyor.

Teknik göstergelere göre XMR nereye gidiyor?

XMR, düşüş düşüşünün henüz gelmediğini gösteren azalan bir üçgen modeli oluşturan düşük zirveler rapor ediyor.

Piyasadaki düşüş eğilimi göz önüne alındığında fiyat oynaklığının da azaldığını söylemek mümkün. Bollinger Bantları, XMR’nin fiyatı 135 doların biraz üzerinde konsolide edildiğinde birleşti. Oysa 50 hareketli ortalama, fiyat çubuklarının üzerine çıktı ve fiyatın daha düşük bir eğilim gösterdiğini gözler önüne seriyor.

Fiyat destek boyunca ilerlerken, bir kırılma görüldü. Göreceli güç endeksi, değerin denge bölgesinden aşırı satım bölgesine doğru hareket ettiğini gösteriyor. Bu, trader’ların dijital varlığı sattığı anlamına geliyor. Kripto para kbu alıbı ihlal ederse, 130 dolardan bir sonraki destek seviyesine geçebilir.

Monero fiyatı, azalan bir üçgen içinde sınırlandırılmış durumda ve tersine çevrilerek bir kırılmaya neden olabilir. Trader’lar desteğe tutunamazsa, analistlere göre 131,17 dolarda kâr alabilirler. Bitcoin piyasası konsolide olabilir veya hatta düşüşe geçebilir; bu XMR’yi daha düşük bir seviyeye de sürükleyebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin