Ripple ticaretinde lider ülke artık Malta.
Ripple ticaretinde lider ülke artık Malta.

Yayımlanan bir rapora göre Ripple ticaretinde lider ülke artık Malta

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple 2018 yılının ikinci çeyreğine ilişkin kapsamlı bir rapor yayımladı. Pek çok çarpıcı bilginin yer aldığı rapora göre Ripple ticaretinde lider ülke, Güney Kore’yi geçen Malta oldu.

Ripple’ın baş pazarlama stratejisti Cory Johnson, haberi Twitter üzerinden duyurdu:

Ripple ticaretinde lider ülke neden artık Güney Kore değil?

Malta’nın Güney Kore’yi aşması büyük olasılıkla bir dizi faktörün sonucu. Güney Kore’deki kripto para borsalarıyla ilgili son hack olayları, tüccarların genel yorgunluğuyla birleşince, ülkenin ticaret hacmine bir darbe vurdu.

Malta’nın Blockchain teknolojisini ve kripto para birimlerini teşvik etmesi de işe yaramıyor. 4 Temmuz’ta kripto para adasında şirketlerin yeni kripto paraları yayınlamalarına izin veren üç yeni yasa uygulamaya koyuldu. Bu faktörlerin bir araya gelerek Güney Kore’nin liderliği kaptırmasına sebep olduğu düşünülüyor.

Rapora göre, bu yılın ikinci çeyreği Ripple’ın bugüne kadarki en iyi performansını ortaya koyduğu zaman dilimiydi. Şirket düşük volatilite arasında 73,53 milyon XRP sattı. Buna ek olarak şirket, ikinci çeyrekte küresel olarak işlem gören toplam XRP hacminin %0,25’ini temsil eden 56,66 milyon XRP sattı.

Raporun tamamına ulaşmak için tıklayınız.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Bill Clinton, Ripple’ın Swell programında konuşmacı olarak yer alacak!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin