Ripple (XRP)’dan Swift'i geride bırakabilecek büyük plan!
Ripple (XRP)’dan Swift'i geride bırakabilecek büyük plan!

Ripple, Swift ve IBM güçlerini birleştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Swift, IBM ve Ripple, AB Blockchain Grubuna katıldı. Bu ajansın arkasındaki ana amaç, teknolojinin Avrupa Birliği (AB) genelinde benimsenmesini teşvik etmek. Derneğe katılan 100’den fazla firma ve kuruluş da var. Bilgi birkaç gün önce Avrupa Birliği tarafından yayımlandı.

Swift, IBM ve Ripple Blockchain Association’a katıldı

Yeni girişim Avrupa Komisyonu’nun bir parçası ve Çarşamba günü Belçika’nın Brüksel kentinde yeniden başlatıldı. Uluslararası Güvenilir Blockchain Uygulamaları Birliği (INATBA) “küresel çok paydaşlı bir forum” olmayı hedefliyor. Bu Blockchain birliği, kamu ve özel sektör işbirliğini teşvik etmek için yasal bir çerçeve oluşturmak istiyor. Ayrıca, düzenleyiciler ve politika yapıcılar ile diyaloga başlamak istiyorlar. Bu, dijital varlıklar ve Blockchain teknolojisi hakkındaki yasal çerçeveyi iyileştirmek için.

Bu kurumun bir parçası olan birçok üye var. Buna, Accenture danışmanlık şirketi BBVA ve Fransa’dan tanınmış bir güzellik ürünü şirketi olan L’Oreal de dahil.  Avrupa Komisyonu, kıta genelinde dağıtık muhasebe teknolojisinin (DLT) benimsenmesini teşvik etmek için birçok girişim başlattı. Dijital varlıklar için yasal çerçevenin iyileştirilmesi amacıyla tüm dünyada kurulmakta olan farklı ajanslar var.

Yeni ajans, Avrupa düzeyinde parçalanmayı önlemeye yardımcı olabilir

Ayrıca, Avrupa Komisyonu ConsenSys’i ana üyelerinden biri olan AB Blockchain Gözlemevi ve Forumu’nu kurmaya karar verdi. Avrupa Birliği’nden faaliyet gösteren ve tüm dünyadaki bireylere hizmet veren çok sayıda firma var. Firmalar, kurumlar ve bireyler için daha net bir çerçeve ile alanın büyüyüp genişleyeceği düzenlenmiş bir yer olabilir.

BBVA’nın araştırma ve geliştirme başkanı Carlos Kuchkovsky, yeni birliğin daha iyi Blockchain uygulamaları ve standartları geliştirmede önemli bir rol oynayabileceğini açıkladı. Aynı zamanda, yeni ajans Avrupa düzeyinde parçalanmayı önlemeye yardımcı olabilir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin