Güvenlik firmasından dikkat çeken uyarı!
Güvenlik firmasından dikkat çeken uyarı! "Bitcoin isteyen DDoS saldırganlarının tehditleri büyüyor"

Dikkat: Bu siteler Bitcoin ve kripto paralarınızı çalmak için faaliyette!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Belçika Finansal Hizmetler ve Piyasalar Kurumu (FSMA), Bitcoin ve kripto para uyarı listesine yedi yeni web sitesi ekleyerek toplam sayıyı 120’ye çıkardı. Belçika regülatörü, kendi uyarı listelerine sahip birçok mali düzenleyiciden biri.

Belçika, tehlikeli Bitcoin ve kripto para sitelerine yenilerini ekledi

Belçika Finansal Hizmetler ve Piyasalar Kurumu (FSMA), toplam 120 web sitesine ulaşarak Bitcoin ve kripto para uyarı listesine yedi yeni işlem platformu eklediklerini belirtti. Web siteleri, kullanıcı şikayetleri nedeniyle işaretlendi. FSMA şu siteleri işaretledi: www.bearsmarkets.com, www.btckingdom.com, www.directco-invest.com, www.maisonducoins.net, www.novoplacement.com, www.ripae-homine.com ve www.tribelylimited .com. FSMA konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

İlke aynı kalıyor: Size güvenli, kolay ve çok kazançlı olduğunu iddia ettikleri bir yatırım sunuyorlar. Size yatırım yapmak için kriptopara birimleri konusunda uzman olmanıza gerek olmadığı konusunda güvence sağlıyorlar. Yatırımlarınızı sizin için yönetecek uzmanlara sahip olduklarını iddia ediyorlar. Sonuçta, sonuç daima aynı: Mağdurlar kendilerini paralarını kaybetmiş olarak buluyorlar!

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin