Ripple SEC davasındaki son gelişme XRP fiyatını yükseltti! Varlık geri mi dönüyor?
Ripple SEC davasındaki son gelişme XRP fiyatını yükseltti! Varlık geri mi dönüyor?

Ripple SEC davasındaki son gelişme XRP fiyatını yükseltti! Varlık geri mi dönüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyat artışı, mahkeme ABD SEC’in Ripple’a karşı uzun süredir devam eden hukuk mücadelesindeki hareketlerinden birini reddettiğinde ortaya çıkıyor.

Son birkaç yılda, Ripple’ın yerel kripto parası olan XRP’nin fiyatı, düzenleyici belirsizlik nedeniyle istikrarsız kalmıştı. Ancak Ripple ile SEC arasındaki yasal anlaşmazlık sona erme eğiliminde olduğundan, XRP’nin fiyatı da olumlu bir sonuca işaret ediyor.

XRP fiyatı geri mi döndü?

XRP fiyatı son 24 saatte %7’den fazla artış kaydetti. 24 saatlik işlem hacmi %93 artarak 1.45 milyar dolara ulaştı. XRP, yazım sırasında ortalama 0,447 dolar fiyatla işlem görüyor. Mevcut XRP fiyat artışının, mahkeme ABD SEC’in XRP davasındaki hareketlerinden birini reddettiğinde geldiğini belirtmek önemlidir.

XRP fiyat haberleri Ripple

Rapora göre Yargıç Analisa Torres, ABD SEC’in Hinman kayıtlarının mühürlenmesine yönelik talebini reddetti. Bununla birlikte, mahkeme kararı, sanığın notlarının kamuoyuyla paylaşılmasına yardımcı olacak.

Ripple lehine açıklanan son olumlu karar, düzenleyici belirsizlik ortamında XRP’nin kazanmasına yol açtı. XRP’nin fiyatı, yılın başından bu yana %32 oranında arttı. Bu, kripto para için olumlu bir ivme olduğunu gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin