Ripple

Ripple raporu: Küresel finans liderlerinin yüzde 90’ı kripto varlıkların potansiyeline inanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple kısa süre önce “2023 Yeni Değer Raporu” başlıklı bir anket yayınladı: İş Dünyasında ve Ötesinde Kripto Trendleri” başlıklı anket, kripto para ve blok zinciri endüstrisinin iş ve finans sektörlerindeki etkisini analiz etti. Rapora göre, küresel finans liderlerinin yüzde 90’ından fazlası blok zinciri teknolojisinin önümüzdeki üç yıl içinde iş dünyasını ve finansı önemli ölçüde etkileyeceğine inanıyor ve bu da son altı ay içinde sanal para birimlerine olan güvenlerinde önemli bir artış olduğunu gösteriyor.

Ripple raporu kripto varlıklara yönelik iyimser havayı yansıtıyor!

25 Temmuz’da Ripple, finans liderlerinin kripto para birimlerine olan güvenindeki büyük artışa ilişkin analizini paylaşmak için Twitter’a gitti. Borsa, liderlerin yüzde 70’inden fazlasının sektöre duydukları güvenin önemli ölçüde arttığını teyit ettiğini belirterek bunların yarısının “ödemeler için kriptodan yararlanmayı planladığını” ekledi.

ripple

2022’deki uzun kripto kışının zorlu koşullarına rağmen anket katılımcılarının olumlu yanıtları, dijital para birimlerinin potansiyelinin farkına varılarak daha geniş bir kabul gördüğünü ve coşkunun hakim olduğunu göstermektedir. İşletme yöneticilerinin yüzde 79’u, kripto para birimlerini ticari faaliyetlerinde benimseme konusundaki ilgilerini ve güvenlerini ifade ederek kripto alanına iyimser bir yaklaşım sergilemiştir.

ripple

Ripple raporu, kripto para birimlerini benimsemenin çeşitli yollarını değerlendirirken finans liderlerinin yüzde 44’ü ödemeleri daha iyi bir yol olarak seçti. Finansal kurumlar ve işletmeler de benzer bir görüşü paylaşarak kripto paranın sınır ötesi ödemelerdeki ufuk açıcı rolünü ve müşterilerin kripto ödemelerini kabul ettiğini kabul etti. Kriptonun hızlı ve zaman kazandıran ödeme özelliği bazılarının kriptoyu işlerine entegre etmesine neden olurken diğerleri maliyet tasarrufunu ana olumlu yönlerinden biri olarak görüyor.

Araştırma ayrıca finans liderleri arasında merkezi olmayan finansın (DeFi) artan önemine ilişkin içgörüler de paylaştı. 76’dan fazlası, farklı alanlarda yenilik getirmek için bir strateji olarak kurumsal DeFi ile ilgileniyor. DeFi ekosisteminin potansiyeli, DeFi’nin finansal esneklik sağlama, operasyonel verimliliği artırma ve aktif piyasalara erişime yardımcı olma kapasitesini takdir ettikleri için liderler tarafından büyük ölçüde kabul edilmektedir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin