26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?
26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?

Ripple piyasaya 1 milyar XRP daha sürdü: Eleştirilerin sebebi ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni bir aya girilirken Ripple, 55 aylık XRP emanet programını yerine getirmeyi sürdürüyor. Beklendiği gibi bugün itibarıyla şirket, emanet cüzdanından 1 milyar XRP’yi daha piyasaya sürdü. Ancak gelişme kripto topluluğundan her geçen gün daha fazla eleştiri alıyor.

Kripto para izleme botu Whale Alert tarafından XRP blok zincirinden izlenen veriler gelişmeyi doğruladı. Bugünkü tweet’e göre bir milyar adet token yaklaşık yedi saat önce Ripple emanet cüzdanından piyasaya sürüldü.

500 milyon XRP ile iki işlem yapıldı

İşlemler, her biri 500.000.000 XRP içeren iki grup halinde tamamlandı. Bu işlemler sırasında Ripple emanet cüzdanından piyasaya sürülen toplam fonlar 202.126.332 dolara ulaştı. Daha önce de belirtildiği gibi 2017’de başlayan bu sürecin 55 ay sürmesi bekleniyor.

Haziran ayının aksine, mayıs ayında Ripple emanet cüzdanından piyasaya sürülen XRP’ler üç parti halinde yapıldı. İlk işlem 500 milyon ve ikincisi 400 milyon iken sonuncusu 100 milyon token içeriyordu.

Bu yöntem neden kullanılıyor?

Ripple’a göre, önemli miktarda XRP’yi (55 milyar) kilitleme fikri, kripto para toplam arzının kesinliğini sağlıyor ve böylece Blockchain şirketinin pazarı XRP ile doldurabileceği endişelerini ortadan kaldırıyor. Geliştirmenin, kullanıcılar arasında XRP’ye olan kullanımını ve ilgisini teşvik ettiği de iddia ediliyor.

Bir milyar XRP emanet hesabından piyasaya sürülse de kripto topluluğu bu fikirden memnun değil. Birçok kişi, geliştirmenin sadece kripto para birimini boşalttığını iddia ediyor.

cryptopolitan

ABD’de gündem negatif faiz: Kripto para alanına etkisi nasıl olacak?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin