Ripple pimi çekilmiş bir bomba gibi!
Ripple pimi çekilmiş bir bomba gibi!

Ripple pimi çekilmiş bir bomba gibi her an patlayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) yatırımcıları için en çok beklenen haber, 1 dolarlık Ripple fiyatı. Şirket, xRapid’in ve tam teşekküllü bir uygulamanın piyasaya sürülmesi. Geçtiğimiz haftalarda 1 ABD doları seviyesine çok yakın olan Ripple, son zamanlarda piyasadaki dramatik fiyat dalgalanmaları nedeniyle henüz hedefine ulaşmadı. XRP, Nisan ortasından bugüne kadar 0,8 ila 0,9 dolar arasında ileri ve geri salınıyor. Ancak Ripple pimi çekilmiş bir bomba gibi patlamaya hazır bekliyor.

Ripple, Twitter’da taraftarlarını aktif ve hevesli bir şekilde tutmaya çalışıyor

Ekip, XRP’nin bugüne kadarki en kötü çeyreklerden birine sahip olduğu gerçeğini kabul ederken, Ripple en iyilerinden birine sahipti. XRP şu anda 0,87 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ripple’ın piyasa hacmi şu an da sınırlı bir düşüş göstererek, 34 milyar dolar seviyelerinde. Geçen aydan bu yana Ripple’ın, Bitcoin Cash ile rekabetinde 34,4 milyar dolar değerinde bir düşüş yaşanıyor.

Öte yandan, Ripple başarılı çeyreğini ve takımının büyük başarıları için tüm Ripple topluluğuyla bir kutlama düzenledi. Snoop Dogg, bu buluşmanın ana oyuncusu olarak seçildi ve ekip, Twitter’da seyirciyi aktif ve hevesli bir şekilde tutmaya çalışıyor.

Ripple’ın xRapid çözümü, finansal kurumların likidite maliyetlerini azaltıyor

Ripple’ın xRapid çözümü, finansal kurumların ve diğer ödeme sağlayıcıların likidite maliyetlerini en aza indirmelerine ve aynı zamanda müşteri deneyimlerini eş zamanlı olarak geliştirmelerine yardımcı olmak için tasarlandı. Kurumsal kullanım için geliştirilmiş olan Ripple, banka ve ödeme sağlayıcılarına, sınır ötesi ödemeleri sağlamak için yüksek verimli, ölçeklenebilir ve güvenilir bir likidite seçeneği sunuyor.

Gelişmekte olan piyasalara yapılan ödemeler düzenli olarak dünya çapında önceden finanse edilen yerel para hesaplarına ihtiyaç duymakta, bunun için de likidite maliyetleri pahalı. Bu, xRapid’in likidite için sermaye gereksinimlerini önemli ölçüde düşürürken kendi rolünü oynadığı yer.

Ripple pimi çekilmiş bir bomba gibi!

Dijital varlığın benzersiz kullanımı ile Ripple, talebe bağlı olarak likidite sağlar, bu da maliyetleri dramatik bir şekilde düşürür, büyüyen pazarlarda gerçek zamanlı ödemelere izin verir. Yeni pilotlar son zamanlarda xRapid ile ilişkilendirildi ve ekip çok daha fazlasını bekliyor.

Ripple Baş Pazarlama Stratejisti Cory Johnson, volatilitenin kaçınılmaz olduğunu ve XRP’nin aynı zamanda uçucu pazarın kurbanı olduğunu ve kimsenin suçlanmayacağını söylüyor. Ekip aralıksız çalışıyor ve Ripple’in yüksek momentuma devam etmesini umut ederken XRP’nin geri sıçramasını bekliyorlar. Dario Suveljak isimli bir Twitter kullanıcısı konuya yönelik şu yorumu yaptı:

İlk olarak, XRP’yi görmezden geliyorlar, sonra XRP’ye gülüyorlar. Daha sonra XRP ile savaşıyorlar ama sonuçta XRP kazanıyor. XRP destekçisiyiz!

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin