Reddcoin bir sosyal kripto para
Reddcoin bir sosyal kripto para

Reddcoin (RDD)’e yatırım yapmak isteyenlerin dikkatine!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gündelik faaliyetlerimizde beğeniler, yükseltmeler ve retweetlerin yaygın olduğu bir sosyal medya dünyasında yaşadığımızı inkar etmiyoruz. Her zaman net olarak rastgele keşfedilen şeyleri paylaşmayı seviyoruz. İyi veya kötü olan tüm Reddit yayınlarına yorum yapmayı çok seviyoruz. Telegram sohbet grubundaki bir yorum harika olduğunda Telegram’da gürültü yapmayı seviyoruz. Reddcoin (RDD) tüm bu aktivitelerden para kazanmak ve tüm bu sosyal medya platformlarında kullanıcılara sunmak ve RDD’ye girme olasılığıyla daha yaratıcı ve özgün içerik yayınlamaya yönelik bir teşvik olarak geliyor.

Reddcoin bir sosyal kripto para

Reddcoin, tüm bu sosyal medya platformlarında kullanıcılara benzersiz içerikleri için bahşiş vermek için tasarlanmış bir sosyal kripto para. Aynı zamanda Telegram, Reddit ve Twitter için Reddcoin ipucu botu da bulunmakta. Tüm bunlar güzel ve mesajların, web üzerinde beliren tüm nefret ve zorbalıkları yerine, daha yaratıcı ve amaca yönelik olduğu bir toplumu motive etme potansiyeline sahip.

Mevcut piyasa analizine göre, RDD son 24 saat içinde %7,5 oranında düşüşle 0,0099 dolar seviyelerinden işlem görmekte. Kripto para birimi 287 milyon dolar piyasa değeri ile CoinMarketCap’ta 73. sırada yer alıyor. Yüksek tedarik ve neredeyse sıfır işlem ücretleri, kripto paranın sosyal medyada kullanım için ideal olmasını sağlıyor. Kripto para için çeşitli fiyat tahminleri var ama hepsi daha fazla sosyal medya etkileşimlerinde kripto paranın benimsenmesine bağlı.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin