9 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
9 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

Ripple ortağı Wirex, ABD’den ilk lisansını aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple ödemeler endüstrisine blockchain teknolojisi sayesinde ciddi bir değişim ve yenilik getiriyor. Ripple’ın blockchain teknolojisi birçok banka ve finans kuruluşu tarafından kullanılıyor. MoneyGram, SBI Holding ve Wirex Ripple’ın blockchain teknolojisini kullanan örnek firmalardan.

Ripple geleneksel finansal araçlardan daha hızlı, güvenli ve ucuz para transferi gerçekleştirebiliyor. Örneğin bugün Ripple’ın adreslerinden Binance borsasına gerçekleştirilen 2.1 milyon dolarlık XRP sadece 12 drop (0.000012 XRP) ile gerçekleşti.

Ripple ortağı Wirex para transferinde daha çok XRP kullanabilecek

Ripple ortağı Wirex para transferi için ABD’den ilk lisansı aldı. ABD’nin Georgia eyaletinden para transferi iznini alan Wirex, eyaletten 130 ülkeye Ripple blockchain’ini kullanarak para transferinde bulunabilecek.

Wirex, diğer eyaletlere para transferi izni için başvuruda bulunduğunda Georgia’dan aldığı izni referans olarak kullanabilecek. Wirex kısa sürece ABD’nin birçok eyaletinde para transferi yapmaya başlayacağı bekleniyor.

Ripple’ın iki ürünü finansal piyasalarda talep görüyor. Bu ürünler; xRapid ve xCurrent. xRapid, para transferlerinde XRP’yi aracı para birimi olarak kullanıyor. Yani ABD’den AB’ye para transfer edilirken dolar ilk önce anlık kurlar üzerinden XRP’ye çevriliyor. XRP’ler saniyeler içerisinde AB’ye transfer edilerek Euro’ya çevriliyor. Tüm bu işlem saniyeler içerisinde tamamlanıyor.

Wirex’in kripto para tabanlı banka kartı İngiltere ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok bölgede talep görüyor. Wirex kartı kullanan kripto para kullanıcıları, kripto para varlıklarını PoS cihazlarının olduğu her yerde harcayabiliyor.

u.today

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin