Ripple, MoneyGram'daki hissesinin 15 milyon dolarlık kısmını sattı
Ripple, MoneyGram'daki hissesinin 15 milyon dolarlık kısmını sattı

Ripple, MoneyGram’daki hissesinin 15 milyon dolarlık kısmını sattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple Labs, MoneyGram’daki 2019 yatırımının büyük bir kısmını sattı. Ripple Labs, MoneyGram’daki (MGI) 2 milyon 264 bin 113 adet hissesini satmayı başardı. Teknoloji firması, satışlarını toplam 15 milyon 303 bin 792 dolara gerçekleştirdi

MoneyGram’ın hisse senedi değeri

MoneyGram’ın hisse senedi değeri son aylarda 1 Ekim’de 2,94 ABD dolarından 23 Kasım’da 8,53 ABD dolarına yükseldi. Ripple’ın satış haberleri nedeniyle MGI, yazının yazıldığı sırada 6,54 ABD dolarına geriledi.

Para havalesi firması ile Ripple arasındaki entegrasyonun 2019 yılı boyunca genişlediğine dair duyurulara rağmen, iki şirket arasındaki ilişki bu yılın başlarında çözülmüş görünüyordu. Bununla birlikte, bir Ripple sözcüsü şunları söyledi:

“Ripple, MoneyGram’ın dijital büyüme dönüşümünün gururlu bir ortağıdır. Bu, Ripple’in MGI yatırımında bazı kazançlar elde etmek için tamamen mantıklı bir finansal kararıdır ve hiçbir şekilde ortaklığımızın mevcut durumunun bir yansıması değildir.”

MoneyGram’a büyük yatırım

Ripple geçtiğimiz Haziran ayında MoneyGram’a büyük yatırım yaptığını duyurdu ve bu da MoneyGram’ın ödemeleri hızlandırmak için önceki xRapid teknolojisini kullanmasına yol açtı. XRapid, likiditeyi kolaylaştırmak için XRP kullanıyor.

Halen 48 milyar XRP’ye sahip olan Ripple, son birkaç yılını token ile olan ilişkisini azaltarak geçirdi. Ancak son fiyat artışları bu yaklaşımın değişmesine neden olabilir.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin