Ripple milyoneri Matthew Mellon'u Johnny Depp canlandıracak
Ripple milyoneri Matthew Mellon'u Johnny Depp canlandıracak

Ripple milyoneri Matthew Mellon’u Johnny Depp canlandırmak istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kabul edelim ki kripto para dünyasında “gerçek dünyanın” bizi onaylamasından daha fazla istenilen ve arzu edilen bir şey yok. Hatta Ripple (XRP), Litecoin (LTC) ve Tron (TRX) gibi pazardaki belirli kripto paralar, bu sebeple sürtüşmeyi azaltmak için gerçek dünya ile aralarında bir “köprü” inşa etmeye çalışıyor. Ripple milyoneri Matthew Mellon’un hayatını konu alacak bir biyografi filmi fikri ise bunu mümkün kılacak gibi gözüküyor. Kriptoların düzgün çalışabilmesi için gereken kitlelere ulaşması adına bu çalışmaların önemi gittikçe artıyor.

Johnny Depp Ripple milyonerini oynamak istiyor

Johnny Depp’in yaptığı açıklama kripto para dünyası için bu yüzden çok önemli. Zamanımızın en muhteşem sanatçılarından biri olan Johnny Depp’in olası bir biyografi filminde Ripple milyoneri Matthew Mellon‘u canlandırmak istediğini söylemesi kripto para dünyasını hem şaşırttı hem de çok mutlu etti. Hollywood’un kripto dünyasını konu alması kulağa çok büyüleyici geliyor, değil mi?

Ripple milyoneri Matthew Mellon’un hayatı ve yatırımları

Matthew Mellon, 1964 yılının Ocak ayında New York’ta doğmuş bir işadamıydı. Drexel Üniversitesi ve Carnegie Mellon Üniversitesi ailesi tarafından kurulan kampüslerdi ve ikisiyle de ilişkiliydi. Henüz 21 yaşındayken 25 milyon dolar miras parasına sahip oldu. Parayı bir çok yatırım için kullansa da aralarında en dikkat çekici olanı Ripple (XRP)’ye yaptığı 2 milyon dolarlık yatırım oldu. Bu yatırım sayesinde “Ripple milyoneri” ünvanı kazanmıştı.

Ripple Labs tarafından yaratılan meşhur kripto para olan, dünyanın en büyük üçüncü kripto parası sayesinde 1 milyar dolar kar elde etti ve “milyarder” olarak anılmaya başladı. XRP Token’i, piyasaya sunulduğunda ve Mellon hisselerini kriptoya koymaya karar verdiğinde, fiyatlarında inanılmaz derecede olumlu değişiklikler olduğunu hatırlayalım.

Ripple milyoneri otel odasında öldü

Hayatı ile ilgili olarak, her şey işadamı için toz pembe değildi. Bipolar bozukluk tanısı konulmuştu, uyuşturucu ve alkol sorunları olduğu biliniyordu. Bir çok kez rehabilitasyon kliniklerinde tedavi oldu. Ripple milyoneri iki kez evlendi, ilk eşi Tamara Mellon’du. Robert F. Kennedy,Jr.’ın kızı ikinci eşi oldu ve 16 Nisan’da Meksika’nın Cancun kentinde gerçekleşen ölümüne kadar yanında kaldı.

OxyContin bağımlılığı için tedavi görmeye gittiği Cancun’da otel odasında ölü bulundu. Dini ritüellerde kullanılan yerli doğal bir uyuşturucu olan Ayahuasca kullanması sonucunda bir kalp krizi geçirdi.

Ripple milyoneri biyografisi hakkında yorumlar

Henüz biyografinin gerçek olasılığı konusunda hiçbir şey doğrulanmadı. Hollywood’un eğlenceli yıldızı Johnny Depp, bir sosyete haberi sitesine yaptığı açıklamada, Ripple milyoneri Mellon’un hayatını konu alacak bir filmde Mellon rolünü oynamak istediğini söyledi.

Mellon’un ailesi henüz söylentilerle ilgili bir açıklamada bulunmadı. Ancak daha önce Ripple milyoneri Matthew Mellon, kendi hayatının ilgi çekici bir film olacağı konusunda şakalar yapmıştı. Peki böyle bir film yapmak mümkün olacak mı? Buna cevap vermek için beklememiz gerekiyor. Bunun olması durumunda, sadece Ripple ve XRP için değil, kripto topluluğu için “BÜYÜK” fayda sağlayacağından emin olabiliriz.

globalcoinreport

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin