Ripple Lib v 1.0.0 sürümüne yeni özellikler eklendi
Ripple Lib v 1.0.0 sürümüne yeni özellikler eklendi

Ripple Lib v 1.0.0 sürümünün yeni özellikleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple Labs, 10 Eylül’de Ripple Lib v 1.0.0 sürümünü yayınladı. Ripple Labs’de Dokümantasyon Mühendisi olan Rome Reginelli, resmi geliştirici blog sayfası aracılığıyla duyuru yaptı. Kütüphane, JavaScript ile yazıldı ve XRP defterine bir arayüz olarak çalışacak.

Ripple Lib v 1.0.0 sürümüne yeni özellikler eklendi

Yeni sürüm farklı özellikleri resmi belgede açıklandı. Bu güncelleme ile kütüphane daha esnek ve daha iyi bir performansa sahip olacak. Bu kitaplık, Ripple API’lere erişim sağlayan yeni yöntemler içerir. Çevrimiçi işlevselliği sağlamak için blog, Ripple v 1.0.1 kullanmayı öneriyor. En son sürüm, aşağıdaki yeni yöntemleri içeriyor:

  • Request, hasNextPage, request, NextPage adlarında üç yeni yöntem eklendi.
  • Ham txJSON bileşenlerini hazırlamak için bir prepareTransacion yöntemi eklendi.
  • Sürüm, XRP miktarlarının damla cinsinden belirtilmesine izin verecek. Bunun için iki dönüşüm yöntemi var: xrpToDrops ve dropsToXRP.
  • Belirli bir ödeme kanalının ayrıntılarını sağlayacak bir isme göre channelChanges’e ait bir özellik içeren yeni bir getTransaction yöntemi eklendi.

Ripple gelişmeye devam ediyor

Ek olarak belge, ekibin üzerinde çalıştığı veri doğrulamaları ve hata düzeltmeleri hakkında bilgi verir. Ayrıca ekip, aşılırsa kütüphanenin bir ValidationError atmasına neden olacak maksimum bir ücret limiti koydu.

Belgede, Ripple Lab ekibinin birkaç hata üzerinde çalıştığını ve kütüphaneye daha fazla veri doğrulama işlevi eklenmesini sağladığını açıklıyor. Takımın karşılaştığı temel sorunlardan biri getPaths özelliği ile ilgili. Ancak, şimdilik düzeltildi. Daha fazla bilgi edinmek isteyenler, XRP Ledger portalında bulunan Ripple-lib hakkındaki belgeler kontrol edilebilir. Dev ekipten Nick Bougalis Ripple ilgili son gelişmeler hakkında şu yorumları yaptı:

Ücret limiti ve olası işlem geri alımında kütüphanenin yapılandırılabilir maksimum ücret sınırı belirlendi. Bu, programcıların çok yüksek bir ücret belirlemesini engelleyebilir. Şu anda, ücret 2 XRP olarak ayarlandı. Ancak bu, işlem yapmak için gereken ücretin birkaç katı.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin