ripple, ripple fiyatı, ripple dolar, ripple ne kadar, ripple grafik
Ripple Küresel Bankacılık Başkanı duyurdu: Sıradaki hedef Brezilya

Ripple Küresel Bankacılık Başkanı duyurdu: Sıradaki hedef Brezilya

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ödeme devi Ripple Labs, uluslararası ödeme koridorunu gelecekte Güney Amerika ülkesi Brezilya’ya genişletebilir.

Ripple başta Brezilya olmak üzere “egzotik” pazarlara açılmak istiyor

Ripple’ın Küresel Bankacılık Başkanı Marjan Delatinne, Future of Finance’e verdiği röportajda Ripple’ın uluslararası ödeme koridoru ağını Brezilya’ya genişletebileceğini açıkladı. Ripple’ın İsteğe Bağlı Likidite (ODL) hizmetleri üzerine bir tartışma sırasında Marjan, firmanın hizmetlerini “egzotik koridorlara” genişletmeyi planladığını ifade etti.

Delatinne daha sonra Filipinler ve Brezilya’yı özellikle “likiditeyi korumak istemediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuzda gerçekten para taşımak istenilen pazarlar” olarak adlandırdı.

RippleNet’i kullanan çok önemli firmalar var

Ripple, ödeme göndermek ve almak için RippleNet’i kullanan Bradesco, Banco Redimento ve Santander dahil olmak üzere üç Brezilyalı firma tarafından aktif olarak kullanılıyor. Ripple’ın Küresel Bankacılık Başkanı Marjan Delatinne, ODL’nin sınır ötesi işlemlerde fiat para birimleri arasında bir “köprü” olarak XRP tokeni ile birlikte kullanılabileceğine inanıyor.

Daha önce, Brezilya Merkez Bankası Başkanı Roberto Campos Neto, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse şirketin üç diğer temsilcisi ile bir video konferans gerçekleştirmişti.

Şirket, düzenleyici çerçeve ve uyum konusunda bir rol model

Ripple Labs’in Yönetim Kurulu Başkanı Brad Garlinghouse daha önce Ripple’ın uyum konusundaki vurgusunun, başarılarındaki önemli bir parça olduğunu söylemişti.

CNN ile yapılan bir röportajda Garlinghouse, “düzenleyiciler düzenleyici çerçeveleri atlattığınızı anladığında çok çabuk rahatlarlar.” demişti.

Bu arada Bitcoin için yükseliş piyasasının artık geride kaldığına dair bazı bulgular var. İlgili haberimiz için buraya tıklayabilirsiniz.

coinnounce


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin