İki uzman analistten Ripple (XRP) yatırımcılarına çok kritik uyarılar!
İki uzman analistten Ripple (XRP) yatırımcılarına çok kritik uyarılar!

Analistlere göre, Ripple kritik bir hamleye hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP)’ın fiyatı,  uzmanlara göre ABD doları karşısında 0,40 dolardan daha yüksek bir seviyede devam etmekte zorlanıyor ve Bitcoin’e karşı şiddetle düşüyor. Uzmanlara göre XRP fiyatı, makul bir iyileşmeden önce 0,38 dolarlık desteğini tekrar gözden geçirebilir.

1- XRP/USD analizi

Direnç seviyeleri: 0,44 dolar, 0,46 dolar, 0,48 dolar. 
Destek seviyeleri: 0,25 dolar, 0,23 dolar, 0,21 dolar.

XRP, 0,35 doların altında işlem gördü ve hatta destek seviyesini 0,31 dolara yakın test etti ve şu an 0,32 dolarlık dar fiyat seviyesinden çıkmaya çalışıyor. Ripple fiyatı hala 0,35 doların ve 50 günlük hareketli ortalamanın altında olduğu için uzmanlara göre düşüş etkisinden tamamen çıkması biraz zaman alabilir.

XRP/USD grafiği

Dahası uzmanlara göre, kanalın üzerindeki önemli bir çarpı boğaları 0,35 dolar ve 0,38 dolarlık yüksekliğe kadar koruyabilir. Bu arada, Ripple şu anda düşüş eğilimi gösteriyor ve uzmanlara göre bu eğilim muhtemelen devam edebilir. Eğer XRP, 0,35 doların üzerine çıkmayı başarırsa, fiyat 0,44 dolar, 0,46 dolar ve 0,48 dolarda direnç görebilir. Ancak bir düşüşte uzmanlara göre 0,25 dolar, 0,23 dolar ve 0,21 dolarlık destek seviyelerine kadar gidebilir. Hem Stokastik RSI hem de RSI (14) göstergeleri düşüş sinyalleri veriyor.

2- XRP/BTC analizi

Bir aydan fazla bir süredir Ripple düşüş gösteriyor. Yıl başladığından beri, XRP/BTC değeri hala en düşük seviyede ve 4 saatlik RSI’da gösterildiği gibi en iyi 20 kripto para birimi arasında önemli bir artış görmedi. Kanal eğilimini koruyan bir düşüş dalgası uzmanlara göre muhtemelen 1500SAT ve 1200SAT’ta fiyatı en yakın destek seviyesine çekebilir.

XRP/BTC günlük grafiği

Bu arada uzmanlara göre bir sıçrama, 4000SAT’da büyük bir direnç gösterebilir ve üst kanal kırılabilir. Uzmanlara göre 4 saatlik Stokastik RSI daha sonra yukarı doğru akmalıdır. Kanalın üstündeki kayda değer bir ihlal uzmanlara göre XRP trendini yükselişe çevirebilir. Bir sonraki önemli direnç seviyeleri 4500SAT ve 5000SAT olarak belirtiliyor. Şu an itibariyle uzmanlara göre, tersine dönme olasılığı yüksek görünüyor.

Cryptovibes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin