İşte doğru Bitcoin tahminleriyle bilinen SFOX’un son altcoin raporu
Litecoin sert bir dirençle destek seviyelerini kırmaya çalışıyor

İşte doğru Bitcoin tahminleriyle bilinen SFOX’un son altcoin raporu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Doğru Bitcoin tahminleriyle bilinen SFOX’un yeni bir altcoin raporu yayınlandı. Yatırımcılar ve kurumlar için kripto para birimleri satıcısı olan SFOX, yaklaşmakta olan Litecoin (LTC) halving etkinliğinin dördüncü en büyük dijital varlığın fiyatındaki oynaklığı artıracağını bildiren yeni bir oynaklık raporu yayınladı. Litecoin 5 Ağustos’ta en kısa sürede halving etkinliğine tanıklık edecek. 

Litecoin halving olayı fiyatı etkileyebilir mi?

Kripto para birimleri ve kurumsal yatırımcılar ile ilgilenen bir şirket olan SFOX, kripto para birimi piyasasındaki dalgalanma hakkında yeni bir rapor yayınladı. ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC), Bitcoin SV (BSV) yükseltmesi, Temmuz ayı sonundaki Litecoin’in halving etkinliği, Facebook’un Libra’sı, LedgerX ve ErisX onayı da dahil olmak üzere birçok farklı sorunu ele aldılar.

Litecoin veya Bitcoin (BTC) gibi Proof of Work (PoW) dijital para birimleri madencilerin işlem gücü ile madencilik yapmasını gerektirir. Bu faaliyetler gerçekleştiren kişi ve şirketler verimli tesisler, düşük sıcaklıklar ve ucuz elektrik varsa, bu faaliyetlerden çok kârlı olma eğilimindedir. Litecoin madencileri ve diğer ağlardaki madenciler, her seferinde bir blok işlem gördüklerinde kripto paralarla ödüllendiriliyor. Bu nedenle yaklaşmakta olan Litecoin halving olayını ele almak çok önemli. 

Güçlü altcoin’in fiyatının artması bekleniyor

Her dört yılda bir, Litecoin ve Bitcoin madencilere verilen ödüller %50 oranında azaltılarak, madencilerin şu ana kadar yaptıkları gibi 25 LTC yerine blok başına 12,5 LTC kazanacağı anlamına geliyor. Litecoin’in yeni sayısının azaltılması ve yatırımcıların ve kullanıcıların ilgisinin artmasıyla birlikte, dijital para biriminin fiyatı volatiliteden etkilenebilir. SFOX raporunda şunlara yer verdi:

Pazar, LTC’nin toplam tedarikine eklenen yeni LTC oranındaki bu düşüşün fiyatını şimdiden fiyatlandırmış olsa da teorik olarak LTC’nin etkinliği daha da büyüdükçe daha fazla oynaklık görmesi mümkün.

Önceki Bitcoin ve Litecoin halving etkinliklerinde, bu kripto para birimlerinin fiyatı halving olayından önceki aylara göre artmıştı. Bundan birkaç ay sonra, bu dijital varlıkların fiyatı da olumlu tepki verdi.  Kripto para birimi piyasası, 2018 yılının tamamında dijital varlıklar için çok olumsuz olan bir boğa savaşını sürdürüyor gibi görünüyor. Düşük LTC ihracı ve Charlie Lee tarafından çıkarılan bu kripto para birimine daha fazla ilgi duyulmasıyla birlikte fiyatının artması bekleniyor. 

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin