Ripple kripto paraların kötü, Blockchain’in iyi olduğu düşüncesine katılmıyor
Ripple kripto paraların kötü, Blockchain’in iyi olduğu düşüncesine katılmıyor

Ripple kripto paraların Blockchain kadar değerli olduğunu gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple yine 0,91 dolar seviyelerine ulaştı ve 1 dolar doğru yaklaşıyor. Ripple (XRP), bu yıl boyunca düzenli olarak bir artış sergiledi. Medyada söylentileri dolaşan yeni iş birliği haberleri ve Banco Santander gibi girişimlerle birlikte takım önemli bir rekabet ortamını zorluyor. Ripple kripto paraların geleceği olma yolunda ilerliyor.

Ripple kripto paraların kötü, Blockchain’in iyi olduğu düşüncesine katılmıyor

Bilinçli bir teknoloji uzmanı olan Herve Tourpe, Jeremy Allaire ve Ryan Zagone ile Blockchain ve kripto paralar üzerine bir konuşma yaptı. Ryan Zagone, Ripple’ın Düzenleyici İlişkiler Bölümü’nün başkanı. Herve Tourpe konuya yönelik Twitter’dan şu paylaşımı yaptı:

Piyasada önemli bir yer edinmiş olan Blockchain kurumları Circle ve Ripple’ın kripto varlıkları yakında finansal sistemlerde yaygınlaşacak. Ryan Zagone’un da söylediği gibi, 2018 yılında “Blockchain iyidir, kripto para kötüdür” şeklindeki düşüncelerden sıyrılıp gerçek uygulamalara geçiyoruz.

“Ripple, Bitcoin’in şu anki fiyatı olan 9.093 dolara ulaşabilir mi?

Bir spekülatör olan Bobby Lee, Twitter’dan şu paylaşımı yaptı:

Ripple (XRP), Bitcoin’in şu anki fiyatı olan 9.093 dolara hiç ulaşabilir mi? XRP gibi bir kripto para için bile olsa bu mümkün olabilir mi?

Kripto para sektörünün tamamı olumlu bir bakış açısıyla ve genel piyasada daha fazla kazanç elde etmeyi beklerken, bu düşünceler Ripple topluluğundan ek bir not olarak geliyor.  Kriptocular ve piyasadaki popüler kişiler, tahminleriyle birlikte, ortaya çıkan teknoloji ve fırlayan pazar fiyatları hakkında kendi fikirlerini paylaşıyor.

Ripple muazzam bir şekilde büyümeye devam ediyor

Ripple, son zamanlarda yükseliş gücü kazanarak, rahatça 0,88 dolar seviyesine çıktı. Ripple bu artıştan sonra birkaç hafta boyunca muazzam bir şekilde büyümeye devam ediyor. Ripple’ın piyasa değeri şimdi 35 milyar dolar ve geçtiğimiz birkaç saat içinde de %5 oranında artış gösterdi.

Kripto devleri ve kurumsal yatırımcıların hepsi, XRP’nin 0,95 doları görüp daha sonra 1 dolara doğru sınırı aşacağını düşünüyor. Ripple gibi birçok altkoinde 420 milyar dolar değerinde olan piyasadan payını alıp büyük yükselişler gösteriyor. Şu anki pazar oranı tüm zamanların en yüksek rakamı ve bu hız ile daha yüksek seviyelere ulaşması bekleniyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin